Теми статей
Обрати теми

Новини&Інтернет

Редакція БК
Новини

img 1

 

У Дніпропетровську відбудеться семінар для інтернет-магазинів — початківців

12 серпня в Дніпропетровську відбудеться семінар «Інтернет-магазин для початківців». На семінарі фахівці провідних інтернет-компаній докладно розкажуть про те, як привернути покупців, організувати приймання платежів та налагодити доставку. Семінар збере інтернет-підприємців — початківців та компанії, які планують розвивати через інтернет новий канал продажів.

Слухачам участь у семінарі дасть більше інформації про те, з чого краще розпочати інтернет-бізнес і як уникнути основних помилок.

Організатор семінару — компанія OWOX. Серед доповідачів — представники компаній «Яндекс», Hotline, Nadavi, Petrovka.ua, Price.ua, Promodo, OWOX і UaMaster. Для участі в семінарі необхідно зареєструватися на сайті seminar.owox.ua.

Джерело: itua.info

 

«Топ НЕТ» запровадив послугу відправлення факсу на електронну пошту

Компанія «Топ НЕТ» запровадила нову послугу Fax2Email. Послуга дозволяє клієнтам компанії відправляти повідомлення з факсу на електронну скриньку. Відправлені факс-повідомлення доставляються на будь-яку зазначену відправником електронну адресу у вигляді вкладення у стандартному графічному форматі (TIFF) з можливістю подальшого збереження.

Для роботи з F2E кожному клієнту надається окремий прямий міський номер без фізичного підключення телефонної лінії. Вартість користування послугою становить 150 грн./міс.

Джерело: proIT .com.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі