Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Новини від «1С»: конфігурація для поліграфії, нові навчальні курси

Фірма «1С» спільно з компаніями «Армекс» та «1С-Теллур» оголошують про випуск локалізованого продукту «1С:Підприємство 8. Поліграфія для України». Рішення призначене для автоматизації підприємств, сферою діяльності яких є виробництво та продаж різноманітної поліграфічної продукції (листівок, запрошень, квитків, папок, буклетів, брошур, книг тощо). Продукт розроблено на базі «1С:Підприємство 8. Управління виробничим підприємством для України» та є комплексним рішенням, що охоплює основні контури управління та обліку і дозволяє організувати єдину інформаційну систему для управління різними аспектами діяльності поліграфічного підприємства: від керівництва та фінансів до власне поліграфічного виробництва, від постачання до збуту.

Також компанія «1С:Україна» анонсувала два нові навчальні курси, що відбудуться у червні поточного року в м. Києві.

З 9 по 11 червня пройде курс навчання «Знайомство з платформою «1C:Підприємство 8.1», орієнтований на співпрацю тих, хто не має уявлення про базові об’єкти платформи «1С:Підприємство 8.1» і досвіду програмування та конфігурування. Курс може бути рекомендовано як початкову сходинку в опануванні конфігурації платформи «1С:Підприємство 8.1» перед проходженням інших курсів щодо конфігурації платформи і прикладних рішень, орієнтованих на просунутіший рівень слухачів. Наявність знань з основ програмування, наприклад, об’єктно-орієнтованими мовами, не обов’язкова.

З 23 по 26 червня відбудеться оглядовий курс «1С:Підприємство 8. Управління виробничим підприємством для України. Основні принципи роботи і взаємодії підсистем». Метою курсу є здобуття слухачами базових знань як у предметній області, так і в методиках її автоматизації засобами конфігурації «1С:Підприємство 8. Управління виробничим підприємством для України», ред. 1.2. Також під час курсу здійснюється підготовка до тестування «1С:Професіонал» щодо прикладного рішення «1С:Підприємство 8. Управління виробничим підприємством для України». Після закінчення обох навчальних курсів слухачі отримають сертифікати.

Джерело: www.1c.ua

 

Вийшов пакет оновлення «Бест-Звіт Плюс» 8.70.000

Наприкінці травня на сайті «Бест-Звіт» було розміщено для скачування пакет оновлення «Бест-Звіт Плюс» 8.70.000.

У цій версії реєстр сертифікатів містить сертифікат ДПА України для використання його в централізованій схемі відправлення звітності (ЄДРПОУ 19355711, «Центр обробки електронної звітності»). Убудовано також сертифікат оператора електронної звітності (ЄДРПОУ 10000001, ТОВ «Спецоператор»). Оновлено довідники «Бюджетний класифікатор» та «Органи ПФУ».

Нових форм звітності цього разу дуже небагато — лише форма фінансового плану підприємства для Міністерства економіки України (S3000105).

Значно більше змін у формах містили попередні пакети оновлень — 8.68.000 і 8.69.000 від 14 травня. Пакет 8.68.000 є кумулятивним та містить зміни пакетів 8.65.001 — 8.65.004. Версії оновлень 8.66.000 і 8.67.000 пропущені та не випускатимуться. Надзвичайно важливим для платників ПДВ є пакет 8.69.000, оскільки він містить оновлені форми ПДВ-звітності, а також нову форму декларації з ПДВ переробного підприємства.

Скачати пакети оновлень можна за відповідними посиланнями на сторінці www.bestzvit.com.ua/updates/zvitplus.php .

Джерело: bestzvit.com.ua
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі