Теми статей
Обрати теми

Новини&Інтернет

Редакція БК
Новини

img 1

 

Редагувати таблиці Google Docs тепер можна і з мобільного телефону

Близько року тому компанія Google надала доступ до онлайнових документів Google Docs користувачам мобільних пристроїв. Однак на той момент доступною була тільки можливість їх перегляду.

Тепер же власники мобільних телефонів можуть не лише переглядати електронні таблиці, а також і редагувати їх, сортувати і здійснювати фільтрацію за допомогою нової можливості List View. Така можливість доступна користувачам пристроїв на базі платформи Android, а також Nokia S60, iPhone та iPod touch.

Для доступу до Google Docs з мобільних пристроїв потрібно скористатися посиланням

m.google.com/docs .

Джерело: itc.ua

 

Мобільний Інтернет на курортах Західної України

Оператор мобільного зв'язку МТС-Україна оголосив, що високошвидкісним безпровідним доступом до Інтернету на базі технології третього покоління було забезпечено популярні курорти Західної України: Трускавець, Моршин та Буковель.

На сьогодні сервіс «МТС Коннект» запущено в усіх обласних центрах, а також у великих та малих населених пунктах по всій Україні. Користуватися сервісом абоненти МТС можуть і в інших місцях відпочинку, наприклад, на території Криму, у тому числі в більшості кримських курортів, таких як Алушта, Ялта, Євпаторія, Сімферополь, Феодосія, Коктебель, Севастополь тощо.

Докладнішу інформацію про покриття мережі CDMA можна отримати на веб-сайті компанії МТС за адресою:

www.mts.com.ua/rus/mts_connect_coverage.php .

Джерело: TWare

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі