Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Вийшли пакети оновлення «Бест-Звіт Плюс»

У другій половині квітня на сайті «Бест-Звіт» було розміщено для скачування пакети оновлення «Бест-Звіт Плюс» 8.65.003 і 8.65.004.

До пакета оновлення 8.65.003 увійшли нові форми податкових розрахунків збору за спеціальне використання водних ресурсів, нова форма № 1-Б «Звіт про фінансові результати і дебіторську та кредиторську заборгованість» для підприємств та організацій, що перебувають у віданні Мінпаливенерго, а також кілька відкоригованих інших форм звітності до Мінпаливенерго та Мінфіну.

Пакет оновлення 8.65.004 містить оновлені довідники доходів для форми № 1ДФ і пільг для форми № 1ПП.

Скачати нові пакети оновлень (їх розмір — 2,85 і 0,13 Мбайт відповідно) можна за відповідними посиланнями на сторінці www.bestzvit.com.ua/updates/zvitplus.php   

Джерело: bestzvit.com.ua

 

Рівень IT-піратства у 2009 році може зрости до 84 %

Через девальвацію гривні та падіння купівельної спроможності у країні зростає попит на дешеве піратське ПЗ. Сьогодні в Україні можна придбати практично будь-яку комерційну програму без ліцензії, яка коштуватиме у 10 — 30 разів дешевше за легальну.

За останніми даними дослідної компанії IDC, рівень використання неліцензійного програмного забезпечення в Україні досягає 83 %. Для порівняння: у країнах Центральної та Східної Європи цей показник у середньому становить 68 %.

Джерело: ain.com.ua

 

Internet Explorer 8 доступний українською мовою

Компанія Microsoft оголосила, що новий браузер Internet Explorer 8 доступний українською мовою. Користувачі Windows Vista і Windows Server 2008, в яких уже встановлено новий браузер, можуть змінити мову інтерфейсу за власним бажанням.

Як повідомили у прес-службі Microsoft, IE8 доступний 43 мовами, і ще 20 планується додати найближчими місяцями. У компанії заявляють, що новий браузер надає користувачу можливість контролю за відстеженням власної інформації, а також такі технології, як акселератори, веб-фрагменти і візуальний пошук.

Раніше представники Microsoft визнавали необхідність розроблення досконалішої версії Explorer, який останнім часом усе швидше здає позиції конкурентам — браузерам Firefox, Chrome і Safari. Згідно з дослідженням компанії Net Applications кількість людей, які користуються Explorer, уперше за останні 8 років опустилася нижче 70 % і дорівнює 68 %. Водночас кількість користувачів, які обрали Firefox, уперше подолала бар’єр у 20 %.

Джерело: biz.liga.net

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі