Теми статей
Обрати теми

Новини&Інтернет

Редакція БК
Новини

img 1

 

Microsoft: щодня електронною поштою відправляють лише 3 % листів, решта — спам

Згідно з останнім звітом Microsoft доля спаму в усьому трафіку електронної пошти за друге півріччя 2008 року склала 97 %. При цьому основну частину в ньому зайняла реклама продукції фармакологічного характеру, що склала 48,6 %. За даними компанії MessageLabs Intelligence, отриманими в цьому році, на початку лютого частку спаму в електронних листах було зафіксовано на позначці 79,5 %, але вже до кінця місяця вона знизилася до 73,3 %, що на 1,3 % нижче, ніж у січні.

Однак, незважаючи на зафіксоване MessageLabs Intelligence зниження активності ботнет-мереж, пов’язане із закриттям у середині листопада 2008 року компанії McColo, вони знову набирають обертів. Так, за даними Symantec, за березень кількість спаму досягла 91 % того рівня, що був до закриття McColo. Крім цього, спамери почали адаптуватися під сучасні умови, змінюючи слова у своїх розсилках на прийнятніші, пов’язані з економічною кризою та податками.

Найбільший потік спаму, за даними Symantec, сьогодні генерується у Сполучених Штатах, за березень він збільшився на 3 % і склав 28 %. Водночас у таких країнах, як Індія, Росія, Туреччина та Китай, було зафіксовано зниження рівня розсилок спаму на 1 %.

Джерело: itc.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі