Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Новини від «1С»: нова конфігурація

Фірма «1С» анонсувала випуск нового продукту.

«1С:Підприємство 8. Управління будівельною організацією для України» — локалізоване рішення для України фірм «1С» і «1С-ТЕЛЛУР».

Це спеціалізоване галузеве рішення призначене для підвищення ефективності, конкурентоспроможності та рентабельності будівельних компаній і може використовуватися як на окремих підприємствах, так і в будівельних холдингах для можливості уніфікації оперативного, управлінського та регламентованого обліку.

При розробці конфігурації «Управління будівельною організацією для України» було узагальнено досвід створення та успішної експлуатації автоматизованих систем деяких будівельних компаній Росії та України.

Продукт «1С:Підприємство 8. Управління будівельною організацією

для України» розроблено на базі «1С:Підприємство 8. Управління виробничим підприємством для України» і є комплексним рішенням, що охоплює основні контури управління та обліку, яке дозволяє організувати єдину інформаційну систему для управління різними аспектами діяльності будівельної організації.

Для підприємств холдингової структури ведеться крізний управлінський облік за всіма організаціями, що входять до холдингу. Управлінський облік ведеться за даними, зафіксованими в документах, але при цьому не залежить від способів і самого факту ведення регламентованого обліку. Факт здійснення операцій уводиться один раз і отримує в подальшому відображення в управлінському та регламентованому обліку.

Використовувати конфігурацію прикладного рішення «1С:Підприємство 8.

Управління будівельною організацією для України» можливо тільки з платформою «1С:Підприємство» версії 8.1.11 і вище.

Джерело: www.1c.ua

 

«Бест-Звіт Плюс» та «Бест-Звіт Корпорація» вкотре оновилися

Компанія «Бест-Звіт» випустила пакети оновлень для своїх програм: версії 8.79.002 для «Бест-Звіт Плюс» та версії 7.84.000 для «Бест-Звіт Корпорація».

У новій версії 8.79.002 для всіх користувачів «Бест-Звіт Плюс», які користуються послугою «Спецоператор», тепер доступне здавання звітності до Державної служби зайнятості України в електронному вигляді з використанням засобів ЕЦП.

Із цією метою в модуль «Управління сертифікатами» уже додано сертифікат УСЦ Центру обробки електронних звітів ДСЗУ, який називається «МІНІСТЕРСТВО ПРАЦІ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ», ДЦЗ, м. КИЇВ, код ЄДРПОУ 03491079. А в адресній книзі створено запис ДСЗУ, виділений жирним шрифтом, до якого прикріплено цей сертифікат, та внесена електронна адреса:

zvit_usc@dczn.adsl.com.ua.

Крім того, в модуль «Управління сертифікатами» додано новий сертифікат спецоператора у зв’язку із закінченням строку дії колишнього. Жодних додаткових настройок користувачам послуги «Спецоператор» виконувати не потрібно!

Пакет оновлень 7.84.000 програм «Бест-Звіт Корпорація» є кумулятивним та містить усі проміжні оновлення 7.83.001. Крім того, до його складу входить довідник «Коди територій КОАТУУ», у зв’язку з цим збільшився розмір оновлення, і тому його встановлення забере трохи більше часу, ніж попередніх оновлень.

У цьому пакеті оновлень систему адаптовано для роботи з новим форматом квитанцій від контролюючих органів. Під час установлення цього оновлення проводиться конвертація раніше прийнятих квитанцій нового формату, що приводить їх до стандартного вигляду.

У цьому оновленні ліквідовано каталог «Цільові фонди» у «Реєстрі бланків». Замість нього створено три нові окремі каталоги: «ФСС з ТВП», «ФСС на випадок безробіття» та «ФСС від нещасних випадків».

Також з’явилися нові або було змінено колишні форми звітності в розділах «Державний комітет статистики» (найбільше змін), «Мінпромполітики», «Мінпаливенерго», «Податкова інспекція» та «Первинні документи».

Скачати пакети оновлень можна за відповідним посиланням на сторінці

http://www.bestzvit.com.ua/updates/index.shtml .

Розмір пакета оновлень «Бест-Звіт Плюс» — 2,28 Мб, пакета оновлень «Бест-Звіт Корпорація» — 10 Мб.

Джерело: www.bestzvit.com.ua

 

Вийшло чергове оновлення OPZ версії 1.26

Вийшла нова версія програми OPZ, широко відомої також під назвою «Податкова звітність» версії 1.26 від 21.10.2009 р. Скачати її можна на сайті

www.sta.gov.ua.

У пункті меню «Документ» додано підпункти «Створити запит» та «Переглянути відповідь» для можливості створення запиту до Єдиного реєстру податкових накладних та перегляду відповідей. Видалено формування запиту на отримання податкової накладної.

Крім того, унесено

коригування та доповнення до існуючих форм і документів.

Зокрема, у функції «Камеральна перевірка» у документі «Податкова накладна» відповідно до п. 7 додатка до листа ДПА України від 13.10.2009 р. № 28-0517/229 у розділі VI «ПДВ» значення кол.7 дорівнює значенню кол.11.

Для деяких документів (відповідно до листа ДПА України від 13.10.2009 р. № 28-0517/227) додано контроль за заповненням певних рядків у частині можливості наявності від’ємних значень.

У розділі «Документи для друку» у документі «Податкова декларація з податку на додану вартість» згідно з наказом ДПА України від 28.04.2009 р. № 221 у рядку 16 видалено текст «за попередній звітний період».

Джерело: www.opz.org.ua 
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі