Теми статей
Обрати теми

Новини&Інтернет

Редакція БК
Новини

img 1

 

Комісія з моралі дала рекомендації щодо доступу дітей в Інтернет

Національна експертна комісія з питань суспільної моралі дала рекомендацію батькам максимально обмежити доступ в Інтернет для своїх дітей. Ца рекомендація міститься в Пам'ятці для батьків, розробленій Комісією.

Як повідомляє сайт proit.com.ua, Комісія також рекомендує батькам установлювати ПК з інтернет-підключенням поза дитячою кімнатою, цікавитися сайтами, які відвідує дитина, знати тих, з ким вона спілкується в Мережі. Крім того, батькам краще попросити свою дитину не проводити жодних фінансових операцій в Мережі, а також не зустрічатися без їх відома з віртуальними знайомими.

Крім того, батькам слід здійснювати моніторинг того контенту, який скачує дитина, і попросити її ніде не залишати особисті відомості про себе та свою сім'ю, у тому числі й адреси електронної пошти та іншу інформацію.

Проте Комісія вітає забезпечення доступу в Інтернет для дітей, зазначаючи, що в Мережі можна знайти чимало корисної інформації.

Джерело: http://itua.info

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі