Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

«Бест-Звіт Плюс» укотре оновився

Компанія «Бест-Звіт» випустила пакет оновлень для своєї програми «Бест-Звіт Плюс».

Пакет оновлень версії 8.79.000 — кумулятивний та містить усі проміжні оновлення 8.78.001 — 8.78.004. Зокрема, у цьому оновленні було змінено закладку «Підписи» в меню «Параметри системи», в одному полі якої тепер вибирається тип сертифіката для підпису документів

відразу до всіх звітних органів.

Також було уніфіковано процедуру підпису звітів. Відтепер підписання ЕЦП здійснюється

аналогічно для всіх типів сертифікатів, що підтримуються в робочій версії програми (для роботи з усіма сертифікатами використовується універсальна бібліотека). І у зв’язку з цим нововведенням сертифікати всіх типів завантажуються до програми, адреси одержувачів звітів уносяться до адресної книги, у програмі встановлено носій, на якому записано таємні ключі тих осіб, які підписують звіти (бухгалтера, директора).

Крім цього, у цьому оновленні реалізовано підтримку сертифікатів ЦСК «УНІС», для завантаження яких до програми потрібно заздалегідь вибрати тип «ЦСК «УНІС» у полі «Використовувати» (закладка «Параметри системи / Підписи»).

Крім того, у модулі «Управління сертифікатами» при спробі перегляду властивостей сертифіката, тип якого відрізняється від вибраного в меню «Параметри системи / Підписи», з’являється повідомлення про неможливість використання цього сертифіката.

Ще в меню «Ел. пошта / Спецоператор» додано інформаційну закладку «Налаштування proxy...», у якій відображаються параметри настройки проксі-сервера в опції «Властивості оглядача» (якщо в установі використовується проксі-сервер для виходу в Інтернет).

Додатково при відправленні електронних звітів програма повідомляє про спосіб відправлення (електронною поштою на приймаючий шлюз адресата, електронною поштою через Спецоператора або за допомогою прямого з’єднання зі Спецоператором). Ця інформація також відображається в новій колонці «Спосіб доставки» в меню «Журнал передачі звітів».

І на завершення: в оновленні реалізована, але поки що перебуває на стадії тестування функція підтримки відправлення електронної звітності до Державної служби зайнятості України (ДСЗ). Звіти можуть підписуватися сертифікатами УСЦ та відправлятися тільки через Спецоператора.

Скачати пакети оновлень можна за відповідним посиланням на сторінці

http://www.bestzvit.com.ua/updates/index.shtml .

Розмір пакета оновлень — 8,67 Мбайт.

Джерело: www.bestzvit.com.ua

 

Microsoft презентувала фінальну версію антивіруса

Корпорація Microsoft презентувала фінальну версію безкоштовного антивірусного пакета Security Essentials, що останніми місяцями перебувала на стадії бета-тестування.

Новий продукт призначено для захисту комп'ютерів на базі Windows ХР, Windows Vista і Windows 7 від вірусів, троянів, шпигунського ПЗ, руткітів тощо. Пакет Security Essentials має стати відповіддю «Microsoft» недорогим рішенням компаній Symantec і McAfee.

Софтверний гігант відзначає, що новий антивірус розроблявся так, щоб доставляти мінімальну кількість незручностей користувачам. Програма працює у фоновому режимі та видає повідомлення тільки в тих випадках, коли без втручання власника ПК не обійтися. Крім того, спеціальний механізм у пакеті Security Essentials накладає обмеження на максимальний розмір оперативної пам’яті, що використовується, та процесорного часу, який витрачається, що позитивно позначається на загальній продуктивності системи.

Скачати антивірус можна за посиланням

http://www.microsoft.com/security_essentials/.

Джерело: soft.compulenta.ru

 

Вийшла стабільна версія браузера Google Chrome 3.0

Компанія Google через проміжок часу трохи більше року після випуску першої модифікації браузера Chrome оголосила про доступність стабільного релізу третьої версії цього продукту.

Повідомляється, що веб-оглядач Google Chrome 3.0 зазнав деяких істотних нововведень та поліпшень. Перш за все Google виділяє підвищену продуктивність движка JavaScript: швидкість роботи збільшилася на 25 % порівняно з Google 2.0 і на 150 % порівняно з найпершою бета-версією браузера, випущеною торік.

Нова версія браузера Chrome доступна лише для комп'ютерів під управлінням операційних систем Windows. Завантажити веб-оглядач можна за посиланням:

http://www.google.com/chrome/.

Джерело: net.compulenta.ru

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі