Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Покупцям «1C:Бухгалтерії 8» автоматизують обмін даними з «Клієнт-Банком»

Компанія «ABBYY Україна» проводить акцію «Купи «1C:Бухгалтерію 8» та отримай «Клієнт-Банк»». Усі покупці програми «1C:Бухгалтерія 8» отримають рішення для автоматизації обміну даними між «1С:Підприємством 8» та системами «Клієнт-Банк». Це рішення дозволить автоматизувати обмін інформацією про гривневі платіжні доручення та банківські виписки. Його використання дозволить спростити і прискорити роботу в цих системах.

«Обмін даними між «1С:Підприємством 8» та системами «Клієнт-Банк»» забезпечує завантаження інформації про платежі з файлів вивантаження системи «Клієнт-Банк» до документів «1С:Підприємства 8». Це спеціалізоване рішення призначене для спільного використання з типовими рішеннями «1С:Підприємство 8. Бухгалтерія для України», «1С:Підприємство 8. Управління виробничим підприємством для України», «1С:Підприємство 8. Управління торговельним підприємством для України» та «1С:Підприємство 8. Управління торгівлею для України» і містить багато корисних функцій, серед яких — зручний пошук контрагентів, операцій та договорів, автоматичне створення нових контрагентів із заповненням усіх доступних параметрів тощо.

Строк дії акції — до 31 грудня 2009 року. Продукт можна придбати в партнерській мережі «ABBYY Україна».

Джерело: www.1C.ABBYY.ua

 

Нові продукти від «1С»

Фірма «1С» анонсувала випуск відразу двох нових продуктів. Перший продукт, що пройшов сертифікацію, це — «Управління автотранспортом. Пасажирські перевезення і таксі. Українська версія», розроблений фірмою ТОВ «1С-Рарус». Рішення призначене для автоматизації управління автотранспортом в організаціях, що займаються пасажирськими перевезеннями. Конфігурацію розроблено на підставі спільного рішення «1С:Управління автотранспортом для України», вона містить усі функціональні можливості цього рішення та надає нові додаткові можливості: оброблення подорожніх листів автобусів і таксі, облік квиткових листів, посадочних відомостей та виручки, робота диспетчерської таксі.

Програмний продукт поставляється користувачам з уже внесеними змінами після виходу нового релізу типової конфігурації «1С:Управління автотранспортом для України». Конфігурація захищається апаратним ключем захисту і має фрагменти, що не підлягають зміні користувачем.

Другий

продукт — це «1С-Теллур: Розпорядник бюджетного фінансування для України», поданий на сертифікацію як конфігурація, розроблена в середовищі «1С:Підприємство 8.1». Конфігурацію призначено для автоматизації обліку, планування та розподілу фінансування бюджетних коштів у межах відомства з консолідацією даних в єдиній інформаційній базі. У конфігурації передбачено експорт та імпорт даних у форматі казначейської системи «Мережа».

У цій конфігурації передбачено зберігання додаткової інформації у вигляді файлів. Цю інформацію може бути використано, наприклад, для зберігання зображень копій документів. Додаткова інформація використовується також для зберігання та відправлення файлів, отриманих за допомогою електронної пошти.

Крім того, запроваджено можливість розподілу прав доступу користувачів, які належать до різних організацій. У конфігурації організовано такий режим роботи, коли користувач зможе редагувати документи і переглядати інформацію, що стосується лише тієї організації, від імені якої він працює. Користувач, який виступає від імені організації-розпорядника, у такому режимі може редагувати документи своєї організації та підвідомчих їй.

Обидва продукти не є самостійними програмними продуктами. Для роботи першого з них необхідна наявність установленої типової конфігурації «1С:Управління автотранспортом для України», системи програм «1С:Підприємство 8.1», для другого продукту необхідна наявність установленої платформи «1С:Підприємство 8» версій не нижче 8.1.13.

Джерело: www.1C.ua

 

«Бест-Звіт Плюс» укотре оновлено

Програму «Бест-Звіт Плюс» оновлено до версії 8.78.002. Зокрема, було змінено Реєстр бланків щодо групування статистичної звітності. У новій версії звіти, що входять до альбому форм звітності за 2009 рік на сайті Держкомстату, знаходяться у групі «Державний комітет статистики». Усі інші статистичні звіти знаходяться у групі «Статистична звітність».

Крім того, змін зазнав розділ «Цільові фонди», розформований на три каталоги: «ФСС на випадок безробіття», «ФСС з ТВП», «ФСС від нещасних випадків».

Крім усього згаданого вище, до розділу «Державний комітет статистики» програми було додано велику кількість нових форм звітності.

Скачати пакети оновлень можна за відповідними посиланнями на сторінці

http://www.bestzvit.com.ua/updates/zvitplus.php.

Розмір — 2,81 Мбайт.

Джерело: www.bestzvit.com.ua

 

The Bat! 4.2.10: повна сумісність із Windows 7

RITLabs випустила нову версію популярної поштової програми The Bat! 4.2.10, що повністю взаємодіє з операційною системою Windows 7 і надає користувачам найбільшу безпеку, керованість і продуктивність програми.

Крім сумісності з Windows 7, The Bat! 4.2.10 оснащено низкою корисних функцій: MicroEd — внутрішній редактор електронних листів з усіма необхідними можливостями; убудований модуль перегляду зображень; широкі можливості відкладеного відправлення; зручні HTML-шаблони повідомлень; можливість вибіркового резервного копіювання; URL-менеджер, що збільшує ступінь захисту; зручні вкладки папок та історія адрес тощо.

Дізнатися про всі можливості The Bat! 4.2.10 і скачати поштовий агент можна на сторінці розробника

www.ritlabs.com/ru/products/thebat/download.php . Розмір — 13 Мбайт.

Джерело: www.itnews.com.ua

 

Перший український антивірус Zillya! розповсюджується безкоштовно для некомерційних організацій

Українська компанія «Олайті Сервіс» випустила нову версію свого безкоштовного антивіруса — «Zillya! Антивірус 1.0.1153.0». У ній виправлено похибку, що з’явилася в попередній версії, унаслідок якої не зберігалися настройки проксі-сервера.

«Zillya!Антивірус» ефективно знаходить і знешкоджує будь-які віруси — «черв’яки», «трояни», руткіти, усілякі паразити та інші шкідливі програми, діяльність яких призводить до збою комп’ютера, некоректної роботи системи, зниження швидкодії комп’ютера, утрат або пошкодження даних, постійних системних попереджень.

Продукт активно розвивається, уже випущено корпоративну версію. До його створення залучено значну кількість людей, більшість із них допомагають проекту на громадських засадах. Саме тому було прийнято рішення розповсюджувати антивірус безкоштовно серед некомерційних організацій під гаслом «Українцям від українців!».

Під дію програми підпадають навчальні заклади, державні установи, благодійні організації, тобто всі ті заклади, метою яких не є отримання прибутку. Для отримання безкоштовної версії представнику некомерційної організації необхідно заповнити анкету на сайті або звернутися до команди Zillya! за телефоном, зазначеним там же, і отримати необхідну кількість ліцензій.

Дізнатися про всі можливості Zillya! і скачати антивірус можна на сайті розробника

www.zillya.com. Розмір — 60,4 Мбайт.

Джерело: www.expert.com.ua

 

Вийшла нова версія інтернет-браузера «Opera»

Норвезька компанія «Opera Software» випустила фінальну — десяту версію однойменного браузера для настільних ПК та ноутбуків. «Opera 10» працює на 10 — 40 % швидше, ніж попередня версія 9.6. Серед нововведень, презентованих в останньому оновленні програми, — технологія стиснення інформації «Opera Turbo». Вона оптимізує оброблення даних, прискорюючи роботу в Інтернеті в кілька разів.

Також програма обзавелася оновленим інтерфейсом, більш упорядкованим і простим, ніж у попередніх версіях браузера. Крім цього, перероблено систему вкладок: тепер подвійним клацанням мишки можна отримати список усіх існуючих вкладок у вигляді піктограм. До того ж панель вкладок переноситься в будь-яке місце у вікні браузера.

У новій версії «Opera» з’явився модуль перевірки правопису «Spell Checker». Він підтримує 51 національну мову.

Джерело: biz.liga.net

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі