Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Вересневий випуск диска «1С:ІТС (Україна)» за 2009 рік

У першій декаді вересня вийшов новий випуск «1С:ІТС (Україна)» за 2009 рік. На диску розміщено такі конфігурації для платформи «1С:Підприємство 8»:

— «Торгівля для приватних підприємців України», редакція 1.0, версії 1.0.10 (оновлення);

— «Конвертація даних», редакція 2.0, версія 2.0.28 (дистрибутив + оновлення);

— Підсистема аналізу даних, редакція 1.0, версія 1.0.4 (дистрибутив + оновлення).

Також на диску можна знайти форми звітності для конфігурацій на платформі «1С:Підприємство 7.7»:

— за II квартал 2009 року (випуск 3) для конфігурацій «Бухгалтерський облік для України» та «Виробництво + Послуги + Бухгалтерія для України»;

— за III квартал 2009 року (випуск 1) для конфігурацій «Бухгалтерський облік для бюджетних установ України», редакція 2;

— за II квартал 2009 року (випуск 3) для конфігурації «Бухгалтерія + Торгівля + Склад + Зарплата + Кадри для України».

Як завжди, на диску надано методичну підтримку для всіх користувачів, консультацію для бухгалтера та довідник господарських операцій, в якому оновлено приклади відображення господарських операцій у програмі «1С:Бухгалтерія 8 для України», редакція 1.1. Особлива увага, як і раніше, приділяється роботі користувача з конфігураціями на платформі «1С:Підприємство 8».

Для користувачів конфігурації «Бухгалтерія для України» описано методики введення залишків за об’єктами будівництва та відображення в обліку послуг банку, а також оновлено матеріали, що описують сервісні можливості документа «Введення відомостей про планові нарахування працівників організацій» та призначення полів у записі плану видів розрахунку «Нарахування організацій».

Для користувачів конфігурацій «Управління торгівлею для України» та «Управління виробничим підприємством для України» наведено опис порядку продажу з використанням банківських кредитів та платіжних карток.

Для користувачів конфігурацій «Зарплата і Управління Персоналом для України» та «Управління виробничим підприємством для України» розміщено матеріали, що описують порядок створення та реєстрації в базі даних внутрішньозмінних та додаткових цілоденних невиходів.

Фахівцям з розробки прикладних рішень у рубриці «Методичні рекомендації щодо конфігурації» рекомендуємо ознайомитися з прикладом виведення тексту в діаграмі по вертикалі.

Джерело: www.1C.ua

 

Новини від «1С»: нові конфігурації та курси

Фірма «1С» анонсувала випуск відразу двох нових продуктів.

Перший продукт, що пройшов сертифікацію, це — «Управління будівельною організацією для України», розроблений фірмою ТОВ «1С-Теллур». Рішення призначено для комплексної автоматизації різних учасників будівельного процесу за всім циклом — управління фінансами, управління виробництвом та ресурсами, управління персоналом тощо.

Конфігурацію розроблено на базі комплексного рішення «1С:Управління виробничим підприємством 8 для України» і включає такі основні функціональні можливості (з урахуванням функціональних можливостей базового продукту):

— фінансове планування та аналіз;

— бухгалтерський і податковий облік — облік фінансової діяльності організації, обов’язкова звітність;

— облік виробничої діяльності — облік виконання БМР, використання ресурсів, заявки з урахуванням коригувань;

— управління персоналом — робота з претендентами, база даних персоналу, розрахунок заробітної плати та оподаткування;

— виробниче планування.

Другий продукт, це — «Зручні дрібниці (додаткові можливості до типової конфігурації «Бухгалтерія 8 для України»)», розроблений фірмою РПІБ «Гідропневмопроект». Рішення надано як комплект сервісних звітів та обробок, розроблений у середовищі «1С:Підприємства 8.1». Цей комплекс зовнішніх обробок розширює функціонал конфігурації «Бухгалтерський облік для України 8» систем «1С:Підприємство 8» у частині розрахунку заробітної плати, кадрового обліку, роботи менеджерів із запасами. Продукт не орієнтований на певну галузь і є універсальним рішенням для підприємств різних видів діяльності.

Обидва продукти не є самостійними програмними продуктами

.

 Для роботи першого з них необхідна наявність установленої на платформі «1С:Підприємство 8.1» (версії не нижче 8.1.13) конфігурації «Управління виробничим підприємством для України», для другого продукту необхідна наявність установленої типової конфігурації «Бухгалтерія 8 для України» на платформі «1С:Підприємство 8.1».

Також компанія «1С:Україна» анонсувала новий оглядовий курс, який пройде в Києві в жовтні поточного року. З 12 по 15 жовтня пройде курс навчання «1С:Підприємство 8. Управління виробничим підприємством для України. Основні принципи роботи і взаємодії підсистем», орієнтований на фахівців, знайомих з платформою «1С:Підприємство 8» на рівні користувача і які, бажано, мають сертифікат «1С:Професіонал» за платформою «1С:Підприємство 8».

У ході курсу буде розглянуто архітектуру конфігурації «1С:Підприємство 8. Управління виробничим підприємством для України» (редакція 1.2), методику використання, а також взаємозв’язки всіх підсистем типового рішення між собою.

Метою курсу є отримання слухачами базових знань як у предметній сфері, так і в методиках її автоматизації засобами конфігурації «1С:Підприємство 8. Управління виробничим підприємством для України» (редакція 1.2). Також у ході курсу здійснюється підготовка до тестування «1С:Професіонал» за прикладним рішенням «1С:Підприємство 8. Управління виробничим підприємством для України».

Після закінчення навчання слухачам видається свідоцтво фірми «1С» про прослухування цього курсу.

Джерело: www.1C.ua

 

«Бест-Звіт Плюс» та «Бест-Звіт Корпорація» вкотре оновилися

Компанія «Бест-Звіт» випустила два пакети оновлень для своїх програм «Бест-Звіт Плюс» та «Бест-Звіт Корпорація».

Перший пакет оновлює програму «Бест-Звіт Плюс» до версії 8.78.003. Зокрема, у цьому оновленні було доопрацьовано модуль «Реєстр отриманих та виданих податкових накладних»: додано нові коди в довідники для коректного відображення сум у рядках 8.1, 8.4 та 16.1, 16.4 Декларації з ПДВ, а також оновлено сертифікат 33406510 «Адміністратор реєстрації (для приймання заявок)». Коди 6,7,14,15 застосовуються для введення податкових накладних виданих або отриманих із запізненням. У випадку використання кодів при введенні податкових накладних дані щодо цих накладних потраплятимуть у додаток 1 Розрахунок коригування до декларації з ПДВ.

Другий пакет оновлює програму «Бест-Звіт Корпорація» до версії 7.83.001. Серед змін у новій версії можна назвати адаптацію системи для роботи з новим форматом квитанцій від контролюючих органів. Крім того, під час установлення оновлення проводиться конвертація раніше прийнятих квитанцій нового формату, яка приводить їх до стандартного вигляду.

Скачати пакети оновлень можна за відповідними посиланнями на сторінці

http://www.bestzvit.com.ua/updates/index.shtml .

Розмір пакетів оновлень «Бест-Звіт Плюс» та «Бест-Звіт Корпорація» — 1,1 Мб і 3,8 Мб відповідно.

Джерело: www.bestzvit.com.ua 

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі