Теми статей
Обрати теми

Новини&Інтернет

Редакція БК
Новини

img 1

 

«ЕПОС» пропонує сервіс щодо відновлення даних через Інтернет

Компанія «ЕПОС» запропонувала нову послугу з видаленого відновлення даних. За допомогою технології EPOS iRecovery можна відновлювати дані практично з будь-яких сучасних накопичувачів (USB флеш-накопичувачі, SSD-накопичувачі, карти пам'яті SD, CompactFlash, xD Card, Memory Stick, MultiMedia Card (MMC), SmartMedia тощо) Flash, а також з портативної цифрової техніки (фотоапарати, диктофони, MP3-плеєри, КПК) та інших пристроїв, що використовують для зберігання інформації NAND Flash.

Технологія EPOS iRecovery дозволяє відновлювати дані з фізично несправних накопичувачів — це забезпечується новим комплексом EPOS FlashExtractor, розробку якого було закінчено в березні 2009 року. Основні процедури з відновлення даних виконуються віддалено, що дозволяє використовувати цю технологію навіть в організаціях, що не мають у своєму розпорядженні професійних фахівців у сфері відновлення даних.

Сервіс EPOS iRecovery надається компаніям на умовах передоплати, причому скористатися ним можуть як кінцеві користувачі, так і організації, що професійно займаються відновленням даних. Користувачам пропонується декілька сервісних пакетів, які відрізняються вартістю та кількістю відновлюваних флеш-накопичувачів. Усі користувачі сервісу забезпечуються технічною підтримкою та безоплатними оновленнями програмного забезпечення та баз даних комплексу. Для компаній, які займаються відновленням даних, пропонуються спеціальні утиліти для комплексу EPOS FlashExtractor, що забезпечує повний цикл відновлення даних на місці без участі «ЕПОС».

Джерело: ko-online.com.ua.

 

Оформити передплату на періодику тепер можна через Інтернет

З 1 вересня 2009 року держпідприємством «Преса» було дано старт передплаті на українські та зарубіжні періодичні видання на 2010 рік. Оформити її можна в поштових відділеннях України, відділеннях зв'язку, пунктах приймання передплати та на сайті держпідприємства «Преса» —

www.presa.ua.

У 2010 році читачам, як завжди, пропонується для передплати великий вибір періодичних видань. Ознайомитися з асортиментом видань можна на сайті в розділі «Каталоги».

Крім того, на сайті держпідприємства «Преса» з’явилася нова послуга — «Передплата On-line». Щоб отримати можливість скористатися цією послугою, необхідно пройти нескладний процес реєстрації.

Джерело: www.objectiv.tv 

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі