Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Новини від «1С»: нові навчальні курси

У Києві з 19 по 23 квітня 2010 року

відбувається курс навчання «Конфігурація платформи «1С:Підприємство 8.1». Цей курс розраховано на фахівців, які знайомі з технологічною платформою «1С:Підприємство» і, бажано, мають сертифікат «1С:Професіонал» за платформою «1С:Підприємства 8», та призначено для підготовки слухачів до складання іспиту «1С:Спеціаліст» за платформою «1С:Підприємство 8.1».

Після проходження курсу слухачам надається одна безкоштовна спроба атестації «1С:Спеціаліст» за конфігурацією платформи «1С:Підприємство 8.1», що відбувається 24 квітня 2010 року в навчальному класі «1С:Україна». Для допуску на атестацію «1С:Спеціаліст» за платформою «1С:Підприємство 8» потрібна наявність сертифіката «1С:Професіонал» за платформою «1С:Підприємство 8». Сертифікат «1С:Професіонал» рекомендується отримати завчасно, склавши тестування в будь-якому з регіональних АЦС, 1С:СЕЦ або 1С-навчальному центрі № 1.

Також у Києві з 26 по 28 квітня 2010 року відбудеться ще один навчальний курс — «Бюджетування виробничого підприємства в системі «1С:Підприємство 8. Управління виробничим підприємством для України».

Цей курс ставить за мету:

— вивчення слухачами функціональних можливостей підсистеми бюджетування типової конфігурації «1С:Підприємство 8. Управління виробничим підприємством для України»;

— набуття цілісного розуміння принципів функціонування підсистеми бюджетування та її взаємозв’язку з іншими підсистемами типової конфігурації;

— здобуття знань у предметній галузі бюджетування, ознайомлення з методикою та організацією систем бюджетування;

— набуття слухачами практичних навичок роботи з підсистемою бюджетування та опанування методики автоматизації системи бюджетування засобами типової конфігурації «1С:Підприємство 8. Управління виробничим підприємством для України».

Курс призначено для користувачів та партнерів. Рекомендується попереднє проходження оглядового курсу навчання «1С:Підприємство 8. Управління виробничим підприємством для України. Основні принципи роботи і взаємодія підсистем».

Після навчання слухачу видається свідоцтво фірми «1С» про проходження цього курсу навчання.

Джерело: 1С.ua

 

Чергові оновлення «Бест-Звіт Плюс» і «Бест-Звіт Корпорація»

Компанія «Бест-Звіт» випустила пакети оновлень 8.85.002, 8.85.003 та 8.85.004 для своєї програми «Бест-Звіт Плюс» і пакет оновлень 7.87.004 — для програми «Бест-Звіт Корпорація».

Пакети оновлень 8.85.002 і 8.85.004 додають до програми відповідно нові форми податкової звітності та інші змінені форми.

Наступним оновленням 8.85.003 у модулі «Щомісячна персоніфікація» вносяться такі зміни:

— виправлено неточності та помилки при імпорті й заповненні таблиць;

— додано деякі контролі (при імпорті — на наявність кириличних символів) з виправленням цих кириличних символів;

— унесено зміни до документа «Перелік документів для отримання ЕЦП ТОВ «УСЦ» (perelik.doc), що регламентує список документів, які подаються до ЦСК УСЦ для отримання сертифіката ЕЦП.

Крім того, запроваджено заборону редагування всіх системних довідників.

Оновлення 7.87.004 виправляє помилки в модулі «Річна персоніфікація».

Скачати пакети оновлень можна за відповідним посиланням на сторінці

http://www.bestzvit.com.ua/updates/index.shtml .

Джерело: bestzvit.com.ua

 

Новий Dr.Web — з брандмауером

Компанія «Доктор Веб» повідомила про випуск антивірусних продуктів

Dr.Web версії 6.0 для захисту робочих станцій та файлових серверів Windows.

Нова версія, номер якої присвоюється

Антивірусу Dr.Web для Windows і Dr.Web Security Space (для 32- і 64-бітових платформ), а також Dr.Web для файлових серверів Windows (для 64-бітових платформ) включає низку ключових змін порівняно з версією 5.0. Водночас лінійка прикладних рішень розширюється за рахунок появи продуктів, до складу яких входить брандмауер.

Брандмауер має у своєму розпорядженні пакетний фільтр та фільтр прикладних рішень, що дозволяють контролювати мережні з'єднання як за певними протоколами, портами чи адресами, так і за конкретними призначеними для користувача програмами. За його допомогою користувач може створювати постійні правила для всіх процесів, що запитують мережні з'єднання. Брандмауер з'явився в нових продуктах

Антивірус Dr.Web Pro і Dr.Web Security Space Pro.

У новій версії було оновлено

файловий монітор SpIDer Guard. Завдяки поліпшенню взаємодії файлового монітора з антивірусним ядром не лише забезпечено підтримку 64-бітових ОС Windows, а й підвищено швидкодію та ефективність антивірусу. Тепер усі компоненти антивірусу працюють через сервіс Scanning Engine.

Оновлено поштовий антивірусний монітор Dr.Web SpIDer Mail. Поліпшено модуль управління антивірусом — SpIDer Agent, який тепер має два режими роботи — призначений для користувача та адміністративний.

Удосконалений модуль оновлення дозволяє користувачам отримувати продовжені ключові файли, не виконуючи для цього жодних дій, а партнерам компанії — надавати послуги з продовження ліцензій на антивірусні продукти Dr.Web.

Щоб оновити існуючий антивірус на нову версію, потрібно скачати із сайта дистрибутив, видалити стару версію, установити нову. При видаленні необхідно зберегти ключовий файл drweb32.key.

Щоб оновитися до версії Pro, необхідно придбати продовження на один рік, тобто при цьому до строку дії ключа додасться один рік (для користувачів OEM-ліцензій діє знижка 30 %, тобто додаються рік і 3 місяці) і стане можливою робота фаєрволу.

Скачати дистрибутиви можна за адресою

http://download.drweb.com/.

Джерело: vsmarte.com

 

Вийшла версія Google Chrome 4.1.249.1036

Корпорація Google презентувала нову стабільну версію браузера з назвою Chrome. З першого погляду на програму складається враження, що вона вкрай проста. Власне, так і є. Розробники об'єднали у програмі все краще від інших браузерів сучасності.

Тепер при введенні будь-якого тексту програма автоматично відображатиме останні посилання, поєднання, а також запропонує здійснити його пошук. При відкритті нових закладок Chrome пропонує користувачу ескізи найчастіше відвідуваних сторінок, діалог пошуку, останні додані закладки, а також закриті вкладки. Щось подібне було реалізовано кількома версіями раніше в браузері Opera з назвою Speed Dial.

У Chrome інтегровано систему для створення так званих веб-рішень, а точніше, можливість створення спеціального ярлика з адресою онлайн-сервісу, який після натиснення відображатиме весь процес в окремому незалежному вікні.

У браузер убудовано власний диспетчер завдань. Його наявність необхідна в першу чергу тому, що кожна окремо відкрита вкладка є самостійним процесом, який можна вибірково завершити. Працює спеціальний режим «Інкогніто», призначений для відвідування сайтів з метою збереження анонімності. На комп'ютері не зберігається жодних слідів в історії, cookies та інших атрибутів сучасних ресурсів. Однак цей режим не захищає користувача від шкідливих дій серверів чи інших веб-сайтів.

У Chrome інтегровано засоби, що попереджають користувача при спробі відвідування небезпечних сайтів, які можуть загрожувати безпеці комп'ютера або персональних даних. Система управління закладками також подібна до тієї, що використовується в Mozilla Firefox. За допомогою одного натиснення можна додати вибраний сайт на панель обраного чи до будь-якого іншого його підрозділу.

Доступна можливість імпорту персональних даних з інших подібних програм. Так, до меню імпорту можна перенести обране, інформацію про пошукові системи, збережені паролі сайтів, а також історію відвідування. Кардинально спрощено систему завантаження. Тепер достатньо просто натиснути на посилання з файлом, щоб браузер почав його скачувати. Процес відображається в нижній панелі статусу. Безпосередньо з неї можна перетягти файл до потрібної папки або виконати певні маніпуляції з ним. Каталог збереження за умовчанням знаходиться в документах поточного користувача.

У цьому релізі додано інформаційну панель для використання перекладача від Google, розширено перелік опцій для контролю приватності, а також відключено експериментальні можливості.

Джерело: chip.com.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі