Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Новини від «1С»: ще один продукт отримав сертифікат «Сумісно!»

Програмний продукт «1C:Роздріб 8. Аптека для України», розроблений фірмою «1С-Рарус» та поданий на сертифікацію як конфігурація, розроблена в середовищі «1С:Підприємства 8.1», отримав сертифікат «Сумісно! Система програм 1С:Підприємство».

Галузеве рішення «1C:Роздріб 8. Аптека для України» є локалізацією типового рішення «1С:Роздріб 8», розширює його функціональні можливості для роботи зі специфічним асортиментом (лікарські засоби, товари медичного призначення) та бізнес-процесами (посерійний облік лікарських засобів, контроль фальсифікатів та строків придатності, контроль правил ціноутворення тощо).

Галузеве рішення «1С:Роздріб 8. Аптека для України» призначено для автоматизації бізнес-процесів аптек (мережі аптек та аптечних кіосків), орієнтованих на продаж лікарських засобів та виробів медичного призначення, які можуть входити до розподіленої роздрібної мережі. Ця система дозволяє автоматизувати облік товарних запасів на складах аптек та облік грошових коштів у касах.

Відмітними особливостями продукту є:

— оформлення прибуткових та видаткових касових ордерів безпосередньо в аптеках;

— ведеться облік за серіями для лікарських засобів;

— рішення дозволяє вести облік життєво необхідних та важливих лікарських засобів, обов'язкового аптечного асортименту та спеціалізованих груп, облік аналогів лікарських засобів, що дозволяє знайти заміну відсутньому лікарському засобу або товару;

— реалізовано механізм завантаження/вивантаження документів із зовнішнього файлу (формати txt, dbf, xls, mxl);

— для полегшення процесу первісного наповнення довідника номенклатури та підтримання його в актуальному стані реалізовано можливість завантаження нормативно-довідкової інформації щодо лікарських засобів;

— у документах здійснюється контроль фальсифікованих препаратів, а також серій зі строком придатності, що минув.

Конфігурація «1С:Роздріб 8. Аптека для України» є повністю відкритою, не містить захищених ділянок коду та не використовує апаратний захист.

Джерело: 1c.ua

 

Чергові оновлення «Бест Звіт Плюс» та «Бест Звіт Корпорація»

Компанія «Бест Звіт» випустила пакети оновлень 8.91.000, 8.91.001 і 8.91.002 для своєї програми «Бест Звіт Плюс» і 7.91.002 для програми «Бест Звіт Корпорація».

Оновлення 8.91.000 програм «Бест Звіт Плюс» є кумулятивним та включає зміни, внесені оновленнями 8.91.009 і 8.90.003. Крім цього, цим оновленням внесено зміни до модуля «Документи на підпис» — додано новий договір з УСЦ від 12.07.2010 р., внесено зміни до «Картки приєднання до договору про надання послуг електронного цифрового підпису», оновлено бюджетні довідники. Також у цьому оновленні є доопрацьована ф ункція імпорту даних у «Реєстр податкових накладних» Дод. 1 та Дод. 5 згідно з останніми змінами у формах звітності з ПДВ, додано функцію «Експорт в dbf» для форми «Реєстр податкових накладних» у модулі «Податкові накладні», оновлено декларацію з ПДВ.

Оновлення 8.91.001 ураховує зміни в роботі програми з поштовим сервісом

ukr.net у зв’язку зі змінами формату повідомлень при авторизації користувача поштової скриньки ukr.net.

Оновленням 8.91.002 унесено зміни до довідників «Інспекції», «Пільги», а також внесено зміни та додано нові форми звітності до розділу «Податкова інспекція».

Пакет оновлень 7.91.002 програми «Бест Звіт Корпорація» вносить зміни до довідників «Інспекції», «Коди відомчої класифікації», «Пільги», а також вносить зміни та додає нові форми звітності до розділів «Податкова інспекція», «Держкомстат» та «Держказначейство».

Крім того, компанія «Бест Звіт» офіційно повідомляє про припинення підтримки роботи програми «Бест Звіт Плюс» в операційній системі Windows 98 з 01.10.2010 р.

Скачати пакети оновлень можна за відповідними посиланнями на сторінці

http://www.bestzvit.com.ua/updates/index.shtml .

Джерело: bestzvit.com.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі