Теми статей
Обрати теми

Новини&Інтернет

Редакція БК
Новини

img 1

 

Gmail — оновлений зовнішній вигляд

Останнім часом Google вніс декілька вдалих нововведень до Gmail. Наприклад, зовсім недавно було змінено вікно в чаті, яке стало зручнішим. Наступне нововведення стосується вигляду контактів при підведенні курсору миші. Вони, як і раніше, містять зображення контакту, адресу електронної пошти, чат, відеочат. Але тепер інтерфейс дещо змінився: кнопки управління перемістилися з верхньої частини до нижньої, а в самого вікна з’явилося обрамлення і воно стало схожим на візитну картку.

Крім цього, ім'я контакту тепер необхідно змінювати в адресній книзі, хоча раніше це можна було зробити безпосередньо у вікні. Однак функція заміни фотографії у вікні збереглася.

Звичайно, це всього лише невеликі зміни візуального характеру. Але якщо простежити, то можна помітити: за останні 2 роки зовнішній вигляд та функціонал Gmail значно змінилися.

Джерело: thenextweb.com

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі