Теми статей
Обрати теми

Новини&Інтернет

Редакція БК
Новини

img 1

 

Вийшла фінальна версія браузера Opera 11

Норвезька компанія Opera повідомила про доступність фінальної версії браузера Opera 11 для персональних комп'ютерів.

У продукті реалізовано вдосконалену систему вкладок із можливістю групування. Якщо раніше вкладки з відкритими веб-сторінками розміщувалися одна за одною, то тепер їх можна об'єднувати, скажімо, за веб-сайтами або темами. Для цього достатньо помітити мишею одну вкладку поверх іншої. Якщо навести покажчик миші на групу вкладок, з'являться мініатюри включених до неї сторінок. Натиснувши на зображення стрілки, можна розгорнути групу вкладок, перейти на потрібну сторінку або розділити їх.

Ще одне нововведення — удосконалено адресний рядок: Opera 11 відображає рівень безпеки в спеціальному значку перед адресним полем. Клацнувши по ньому, можна отримати детальні відомості про безпеку сторінки.

В Opera 11 є підтримка розширень. Розробники також удосконалили систему управління за допомогою жестів мишею, на 30 % зменшили розмір настановного файлу порівняно з Opera 10.60, реалізували можливість завантаження плагінів на вимогу та підвищили загальну швидкодію.

Джерело: compulenta.ru

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі