Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Новини від «1С»: нові конфігурації

Першим у списку нових конфігурацій, які анонсувала фірма «1С», став розроблений спільно з компанією «ІМПУЛЬС-ІВЦ» локалізований продукт «1С:Підприємство 8. Бухгалтерія будівельної організації».

Рішення призначене для автоматизації бухгалтерського обліку всіх учасників інвестиційно-будівельного процесу (підрядників будівництва, організацій — замовників будівництва та інвесторів). Продукт розроблено на базі типового рішення «1С:Бухгалтерія 8 для України» і підтримує повний функціонал конфігурації та всі переваги технологічної платформи «1С:Підприємство 8».

Конфігурація охоплює:

— бухгалтерський облік діяльності та оподаткування інвестора;

— бухгалтерський облік діяльності та оподаткування замовника;

— бухгалтерський облік діяльності та оподаткування підрядника.

Також фірма «1С» спільно з фірмою «Консалтинговий центр «БІЗОН» анонсувала випуск іншого нового продукту — «

Помічник розрахунку середньої».

Програмний продукт «Помічник розрахунку середньої» призначено для розрахунку середньої зарплати і правильного відображення даних цих розрахунків у програмному продукті «1С:Бухгалтерія для України 8». Цей продукт може використовуватися в будь-якій із галузей народного господарства України підприємствами будь-яких форм власності та форм оподаткування.

Серед основних функціональних можливостей продукту:

— реєстрація, друкування та відображення в обліку первинних документів. Програмний продукт дає можливість реєструвати документи для розрахунку середньої зарплати: «Нарахування за лікарняним листком», «Нарахування відпустки працівникам організації». Оформлені в системі документи можна вивести на друк за допомогою спеціально розроблених форм;

— формування та друкування реєстрів зареєстрованих документів. Продукт дозволяє формувати і виводити на друк реєстри документів для зручності обробки та звіряння оригіналів документів;

— автоматичне заповнення даних про нарахування. Після реєстрації всіх первинних документів за період програма дозволяє заповнити всі необхідні нарахування в документах програмного продукту «1С:Бухгалтерія для України 8».

«Помічник розрахунку середньої» не є самостійним програмним продуктом, для його роботи необхідна наявність установленої конфігурації «Бухгалтерія для України» на платформі «1С:Підприємство 8.1».

Також фірма «1С» оголошує про надходження у продаж прикладних рішень «1С:Підприємство 8. Розпорядник бюджетного фінансування для підвідомчих організацій України» та «1С:Підприємство 8. Розпорядник бюджетного фінансування для місцевих рад України. Базова версія».

Конфігурацію «1С:Підприємство 8. Розпорядник бюджетного фінансування для підвідомчих організацій України» призначено для використання бюджетними організаціями, що є кінцевими одержувачами бюджетних коштів, і дозволяє не тільки вести облік даних організації-одержувача, а й здійснювати обмін цими даними з вищим за рівнем розпорядником, і може використовуватися як складова облікового комплексу, що охоплює завдання як розпорядника коштів, так і їх одержувачів.

Конфігурація використовується як самостійний продукт, містить лише функціонал, необхідний організаціям — одержувачам бюджетного фінансування, та забезпечує вирішення основних завдань таких організацій:

— облік планованих доходів і витрат за різними джерелами фінансування;

— облік та аналіз лімітів асигнувань;

— облік затверджених показників;

— облік потреб у зміні затверджених показників;

— облік унесених змін до затверджених показників;

— формування даних про потреби у фінансуванні з урахуванням запланованих показників та отриманих асигнувань;

— облік отриманих асигнувань.

Конфігурацію «1С:Підприємство 8. Розпорядник бюджетного фінансування для місцевих рад України. Базова версія» призначено для автоматизації обліку планування та розподілу фінансування бюджетними коштами в межах місцевої ради. Ця конфігурація в цілому має ті самі можливості, що й програмний продукт «1С:Підприємство 8. Розпорядник бюджетного фінансування для України», проте в ній існують такі обмеження:

— відсутня можливість роботи в режимі розподілених інформаційних баз, що не дозволяє приймати в електронному вигляді документи від нижчих за рівнем організацій;

— одночасно із системою може працювати лише один користувач; якщо в системі зареєстровано кілька користувачів з різними ролями та правами, працювати з конфігурацією вони мусять по черзі.

Функціонал цієї конфігурації дозволяє:

— вести облік планованих доходів і витрат за різними джерелами фінансування, у тому числі у вигляді зведених даних;

— формувати ліміти для підвідомчих організацій;

— формувати і вести облік затверджених показників, у тому числі у вигляді зведених даних;

— аналізувати і вносити зміни до затверджених показників, у тому числі у вигляді зведених даних;

— аналізувати потреби у фінансуванні підвідомчих організацій;

— формувати дані розподіли з урахуванням запланованих показників та отриманих асигнувань.

Джерело: 1c.ua

 

«Бест-Звіт Плюс» і «Бест-Звіт Корпорація»
 оновлюються мало не щодня

Компанія «Бест-Звіт» випустила пакети оновлень 8.82.000, 8.82.002, 8.82.003 і 8.82.004 для своєї програми «Бест-Звіт Плюс» і пакети оновлень 7.85.001, 7.85.002 і 7.85.003 — для програми «Бест-Звіт Корпорація».

Перший у черзі оновлень програми «Бест-Звіт Плюс» — пакет 8.82.000 — кумулятивне оновлення, що містить усі проміжні оновлення з 8.81.001 по 8.81.004.

Наступний пакет оновлень — 8.82.002. Цим пакетом оновлення до програми додано новий модуль «ЩОМІСЯЧНА ПЕРСОНІФІКАЦІЯ», в якому створюються документи місячної персоніфікованої звітності згідно з постановою правління Пенсійного фонду України від 05.11.2009 № 26-1, зареєстрованою в Міністерстві юстиції України 24.11.2009 р. за № 1136/17152. Крім того, оновлення містить річні звіти до Держказначейства відповідно до наказу Міністерства фінансів України від 15.01.2010 р. № 8 «Про складання річної звітності за 2009 рік установами та організаціями, що отримують кошти державного або місцевих бюджетів», який знаходиться в папці «Help» кореневого каталогу програми.

Пакети оновлень 8.82.003, 8.82.004 «Бест-Звіт Плюс» і 7.85.002, 7.85.003 «Бест-Звіт Корпорація» додають до програм нові форми звітності в розділах: «Держкомстат», «Держказначейство», «Фінансова звітність», «Податкова інспекція», «Мінпромполітики» та «Українська академія аграрних наук».

Програма «Бест-Звіт Корпорація» з моменту попереднього випуску теж устигла оновитися кілька разів. Першим вийшов пакет оновлень 7.85.001, яким унесено зміни до модуля «Реєстр отриманих та виданих накладних», і відтепер реалізовано можливість створення уточнюючих звітів «Розшифровки податкових зобов'язань та податкового кредиту...» за допомогою функції експорту безпосередньо з «Реєстру отриманих та виданих накладних». До меню модуля «Реєстр» додано функцію «Видалення некоректних символів з ІПН», за допомогою якої такі символи видаляються в коді ІПН (прокреслення, крапки тощо).

Оновленням 7.85.001 до модуля додано кнопку «Друк помилок» для документів, у яких програма виявила помилки. Ця кнопка розташована у вікні з протоколом помилок унизу бланка та викликає принтер для друкування помилок у звіті. У звітах, в яких можна додавати рядки до таблиці (звіти з динамічними таблицями), на панель інструментів вікна додано нову кнопку «Вставити рядок в таблицю». За допомогою цієї кнопки додається новий рядок усередину таблиці безпосередньо під вибраним рядком.

Серед інших змін — оновлено довідник «Інспеції» (згідно з довідником ДПАУ), на панелі інструментів головного вікна програми додано кнопку «Журнал передачі пакетів» для швидкого виклику цього модуля, у меню «Звітність» змінено назву модуля «Персоніфікація» на «Річну персоніфікацію».

Крім того, оновлення містить новий «Реєстр отриманих та виданих податкових накладних» відповідно до наказу ДПА України від 26.10.2009 р. № 582, а також додано нові форми звітності та контролю в таких розділах: «Державна служба зайнятості України», «Первинні документи», «ФСС з ТВП», «Держкомстат» і «Держказначейство».

Скачати пакети оновлень можна за відповідним посиланням на сторінці

http://www.bestzvit.com.ua/updates/index.shtml .

Джерело: bestzvit.com.ua

 

Нова версія Mozilla Firefox

Корпорація Mozilla презентувала нову версію браузера Firefox 3.6. Програма підтримує практично всі сучасні веб-технології та стандарти, має надзвичайну функціональність за рахунок можливості підключення додаткових розширень. Браузер заснований на власному новому движку Gecko 1.9.2, а крім того, унесено зміни до системи підтримки додаткових модулів для підвищення стабільності роботи. Перегляд сторінок здійснюється в багатовіконному режимі, до поставки включено модулі для блокування спливаючих вікон, пошуку за кількома пошуковими системами та менеджер скачування файлів. Програма підтримує режим «Private Browsing», в якому браузер не зберігає жодних даних на комп’ютері, включає оновлений движок TraceMonkey для прискореного виконання JavaScript.

У версії 3.6 реалізовано засоби для виконання скриптів асинхронно, що має підвищити швидкість завантаження сторінок. Крім того, користувачі тепер можуть настроїти додаткове оформлення для браузера за допомогою спеціального ресурсу Personas, а також стежити за своєчасним оновленням модулів. Як завжди, було запроваджено підтримку нових веб-технологій та стандартів.

Джерело: overclockers.ru 

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі