Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Січневий випуск диска «1С:ІТС (Україна)»

У першій декаді січня вийшов новий випуск «1С:ІТС» (Україна) за 2010 рік. На диску розміщено такі конфігурації для платформ:

1) «1С:Підприємство 8.2»:

— «1С:Бухгалтерія 8 для України». ПРОФ. Редакція 1.1, версія 1.1.14 (оновлення);

— Управління торговельним підприємством для України. Редакція 1.1, версія 1.1.6 (оновлення);

— Управління торгівлею для України. Редакція 2.3, версія 2.3.7 (оновлення);

2) «1С:Підприємство 8.1»:

— «1С:Бухгалтерія 8 для України». ПРОФ. Редакція 1.1, версія 1.1.14 (оновлення + перехід з Базової на ПРОФ);

— «1С:Бухгалтерія 8 для України». Базова. Редакція 1.1, версія 1.1.14 (оновлення);

— Управління торговельним підприємством для України. Редакція 1.1, версія 1.1.6 (оновлення);

— Управління торгівлею для України. Редакція 2.3, версія 2.3.7 (оновлення + веб-додатки);

— Управління виробничим підприємством для України. Редакція 1.2, версія 1.2.16 (оновлення);

— «1С:Бухгалтерія 8 для бюджетних установ України». Редакція 1.0, версія 1.0.2 (оновлення);

— Конвертація даних. Редакція 2.1, версія 2.1.2 (дистрибутив + оновлення);

3) «1С:Підприємство 7.7»:

— «Бухгалтерський облік для України», реліз 7.70.277;

— «Бухгалтерський облік для України» для базової версії, реліз 7.70.277;

— «Бухгалтерський облік для бюджетних установ України», редакція 2.0, реліз 7.70.227;

— «Бухгалтерський облік для бюджетних установ України» (базова), редакція 2.0, реліз 7.70.227;

— «Торгівля + Склад для України», реліз 7.70.015;

— «Бухгалтерія + Торгівля + Склад + Зарплата + Кадри для України», реліз 7.70.031.

Також на диску можна знайти форми звітності для конфігурацій на платформі «1С:Підприємство 7.7»:

— за IV квартал 2009 року (випуск 1) для конфігурацій «Бухгалтерський облік для України» та «Виробництво + Послуги + Бухгалтерія для України»;

— за IV квартал 2009 року (випуск 1) для конфігурацій «Бухгалтерський облік для бюджетних установ Україні», редакція 2;

— за IV квартал 2009 року (випуск 1) для конфігурації «Бухгалтерія + Торгівля + Склад + + Зарплата + Кадри для України».

У цьому випуску методичної підтримки в рубриці «Платформа 1С:Підприємство 8.2» публікуються відповіді на запитання розробників про роботу з формою, прикладними об’єктами, звітами та обробками в «1С:Підприємстві 8.2». Наводиться порядок переведення існуючої конфігурації на версію 8.2 платформи із частковим використанням можливостей керованого прикладного рішення.

Фахівцям у сфері адміністрування систем на базі «1С:Підприємства 8» запропоновано ознайомитися з розділами, що описують особливості отримання ліцензій клієнтами «1С:Підприємства 8.2» через сервер «1С:Підприємства 8.2», особливості роботи з файлами даних Oracle Database.

Оновлено Бібліотеку картинок для типових конфігурацій на платформі «1С:Підприємство 8.2».

Для користувачів «1С:Бухгалтерії 8 для України», «Управління торговельним підприємством для України» та «Управління виробничим підприємством для України» описано методику відображення купівлі та продажу валюти в типових конфігураціях.

Для користувачів конфігурації «Управління торгівлею для України» та «Управління торговельним підприємством для України» описано методику списання партій при переміщенні товарів за ордерною схемою.

У розділі щодо типової конфігурації «Управління виробничим підприємством для України» опубліковано нові матеріали, що описують можливості підсистеми виробничого планування та помічника планування. Також звертаємо увагу на матеріал «Партіонний облік у запитаннях та відповідях», в якому наведено типові запитання користувачів щодо партіонного обліку та коментарі фахівців фірми «1С».

У рубриці «Демонстраційні конфігурації» опубліковано конфігурацію «Реєстрація доступу», що містить настройку реєстрації подій доступу та відмови в доступі до конкретних даних у системі «1С:Підприємство 8» починаючи з версії 8.2.10.

Джерело: www.1с.ua

 

«Бест-Звіт Плюс» устиг кілька разів оновитися

Компанія «Бест-Звіт» випустила пакети оновлень 8.81.003 і 8.81.004.

У новій версії 8.80.003 каталог «Статистична звітність» перейменовано на «Іншу звітність». Звіти, що подаються до Держкомстату, знаходяться в каталозі реєстру бланків «Держкомстат».

Крім того, у зв'язку із запровадженням додаткового контролю на приймаючому шлюзі Держкомстату додано контроль при відправленні звіту до Держкомстату, і тепер, якщо звіт на момент відправлення ще не приймається, на екрані з'явиться відповідне повідомлення.

Для можливості подання звіту до різних управлінь статистики до статистичних форм уведено ознаку управління статистики, що відповідає полю «КОД КОАТУУ» з картки підприємства. У разі отримання квитанції від шлюзу приймання звітності Держкомстату з текстом: «Виявлено помилки: Помилка перевірки документа — не визначено код області» виконайте такі операції:

1) перевірте заповненість поля КОАТУУ в картці установи, у разі потреби — заповніть його;

2) відкрийте документ, оновіть поля (кнопка F5 на клавіатурі) та збережіть документ.

Також це оновлення вносить зміни до старих і додає нові форми звітності до розділів: «Держкомстат» і «Первинні документи».

Оновлення версії 8.81.004 вносить зміни до старих і додає нові форми звітності до розділів «ФСС з ТВП», «Державна служба зайнятості», «Держкомстат». Крім усього іншого, цим оновленням було внесено елементи контролю при відправленні до понад 25 форм звітності.

Скачати пакети оновлень можна за відповідним посиланням на сторінці

http://www.bestzvit.com.ua/updates/index.shtml .

Розмір пакетів оновлень «Бест-Звіт Плюс» 8.81.003 і 8.81.004 становить 2,46 і 1,70 Мбайт відповідно.

Джерело: bestzvit.com.ua 

 

Вийшла нова версія безкоштовної поштової програми Mozilla Thunderbird

Mozilla Thunderbird 3.0 — нова версія безкоштовного поштового клієнта, що має багато корисних та зручних можливостей. Серед переваг Thunderbird — висока безпека при роботі з електронною поштою, швидкість програми, простий та зрозумілий інтерфейс. Цей поштовий клієнт володіє «розумними» фільтрами спаму і швидкими механізмами пошуку повідомлень.

Перше, що впадає в очі в новій версії, — змінений дизайн поштового клієнта, що з'являється у формі браузера. Розробники для спрощення навігації створили панель вкладок і пом'якшили кольори інтерфейсу для гармонійнішого поєднання кольорів. Інтерфейс став набагато простішим і зручнішим, усі необхідні функції щодо отримання і створення повідомлень перемістилися в зручніше положення. Ну а якщо ви все ще задоволені роботою панелі з другої версії, є кнопка для повернення колишнього інтерфейсу. Адресна книга залишилася практично без змін — це і на краще, довідник не перевантажено зайвими опціями.

У меню «Вид», як і належить, можете змінити всі настройки сортування повідомлень, а також зовнішній вигляд поштовика, наприклад, змінити режим «Розбиття вікна». Крім цього, додано режим «розумні папки» (одне з головних нововведень), що перетворює перегляд нової кореспонденції на п'ятихвилинне заняття. Тепер листи сортуються не за окремими скриньками, а за папками. Одержавши новий лист, не обов'язково заходити до папки певної скриньки, а досить натиснути на папку «Вхідні», що збирає пошту з усіх скриньок, аналогічно і з папкою «Видалені».

Також нова версія може похвалитися просунутою синхронізацією IMAP-повідомлень.

Ну й останнє громіздке оновлення з перебудови дизайну читання безпосередньо самого повідомлення. Кнопки для відповіді, видалення чи позначення «спам» перенесено, подібно до панелі інструментів, до зручнішої області, що тепер не викликає труднощів з навігацією.

Скачати Mozilla Thunderbird 3.0 можна на сайті розробника

http://ru.www.mozillamessaging.com/ru/ . Розмір настановного файлу — 8,8 Мбайт.

Джерело: megaobzor.com

 

Вийшло оновлення OPZ, версія 1.27

Вийшло оновлення версії 1.27 від 20.12.2009 р. до програми OPZ, широко відомої також із назвою «Податкова звітність». Скачати її можна на сайті

www.sta.gov.ua.

Це оновлення встановлюється тільки

на версію 1.15 або вищу.

Оновлення 1.27 додає до програми нові документи:

— «Pеєстр отриманих та виданих податкових накладних»;

— «РОЗРАХУНОК питомої ваги доходу від реалізації сільськогосподарської продукції власного виробництва та продуктів її переробки в загальній сумі валового доходу підприємства»;

— «ДОВІДКА про прогнозований обсяг потреби спирту етилового для виготовлення продукції до податкового векселя»;

— «ДОВІДКА векселедавця про цільове використання спирту етилового»;

— «Податковий розрахунок фіксованого сільськогосподарського податку».

Крім того, оновлення вносить коригування й доповнення до існуючих схем даних, документів для друку, довідників уведення й деяких інших довідників.

Розмір оновлення — 2 Мбайт.

Джерело: www.opz.org.ua

 
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі