Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Новини від «1С»: нова конфігурація

Фірма «1С» анонсувала вихід базової версії програмного продукту «1С:Підприємство 8. Зарплата і Управління персоналом для України», розробленого компанією «АБІ Україна» (м. Київ) на замовлення фірми «1С», усі права на розповсюдження конфігурації належать фірмі «1С».

Програму «1С:Підприємство 8. Зарплата і Управління Персоналом для України. Базова версія» призначено для автоматизації розрахунку заробітної плати і реалізації кадрової політики на невеликих підприємствах, на яких із програмою працює один користувач і не вимагається адаптація типового рішення до особливостей конкретного підприємства.

У конфігурації «1С:Зарплата і Управління Персоналом 8 для України» передбачено можливість спільного використання з програмою «1С:Бухгалтерія 8 для України».

Крім того, «1С:Навчальний Центр № 1» спільно з Навчальним центром ТОВ «1С-Теллур» анонсував курс навчання «1С:Підприємство 8. Управління виробничим підприємством для України. Основні принципи роботи і взаємодії підсистем», що відбувається в Києві з 21 по 24 червня 2010 року.

Метою курсу є здобуття слухачами базових знань як у предметній галузі, так і в методиках її автоматизації засобами конфігурації «1С:Підприємство 8. Управління виробничим підприємством для України» (редакція 1.2).

Під час курсу буде розглянуто архітектуру конфігурації «1С:Підприємство 8. Управління виробничим підприємством для України» (редакція 1.2), методики використання, а також взаємозв’язки всіх підсистем типового рішення між собою.

Крім цього, пропонований курс передбачає підготовку до тестування «1С:Професіонал» за прикладним рішенням «1С:Підприємство 8. Управління виробничим підприємством для України», оскільки слухачі курсу отримують можливість безкоштовно скласти сертифікаційний іспит «1С:Професіонал» за прикладним рішенням «1С:Управління виробничим підприємством для України», у разі успішного складання якого слухачам видається Сертифікат «1С:Професіонал» фірми «1С».

Після закінчення навчання слухачам видається свідоцтво фірми «1С» про проходження відповідного курсу. Для участі слухачам курсу необхідно знати платформи «1С:Підприємство 8» на рівні користувача, а також бажано мати сертифікат «1С:Професіонал» за платформою «1С:Підприємство 8».

 

Джерело: 1c.ua

 

Чергове оновлення «Бест-Звіт Плюс»

Компанія «Бест-Звіт» випустила кумулятивний пакет оновлень 8.88.000 для своєї програми «Бест-Звіт Плюс».

Пакет оновлень 8.88.000 включає всі проміжні оновлення з 8.87.001 по 8.87.006.

Оновленням 8.88.000 унесено зміни до форми № 1ДФ, а саме доопрацьовано функцію пошуку у формі № 1ДФ.

Крім того, виправлено деякі помилки в роботі програми:

— роздільний підпис із різних комп'ютерів у модулі «Документи на підпис»;

— доопрацьовано механізм підпису Запиту до податкової про стан розрахунків з бюджетом для фізичних осіб без сертифіката і печатки підприємства.

Скачати пакети оновлень можна за відповідним посиланням на сторінці

http://www.bestzvit.com.ua/updates/index.shtml .

 

Джерело: bestzvit.com.ua

 

«Швидку допомогу» в Києві можна буде викликати через e-mail

«Швидку допомогу» можна буде викликати через e-mail, sms або факс. Такі стандарти було покладено в основу нових правил виклику «швидкої допомоги» в м. Києві депутатами Київської міської ради. Якщо ці нововведення наберуть більшість голосів наступного четверга, нові правила почнуть діяти вже у червні 2010 року.

Так, згідно з цими правилами машину «швидкої допомоги» можна буде викликати факсом (тел. 234-53-56), за допомогою електронної пошти (

103@health.kiev.ua) та sms-повідомлення (номер 10-003 для абонентів «Київстар» і 096-5613977 — для абонентів інших операторів). Протягом трьох хвилин має прийти підтвердження, що виклик прийнято.

Як зазначається в документі, «швидка» виїжджає тільки при знепритомненні, судомах, раптовому порушенні дихання, раптовому болю в області серця, гострому болю в животі, блювоті кров'ю, сильних кровотечах усіх видів, усіх видах травм, травмах при ДТП та інших надзвичайних ситуаціях, отруєннях, укусах тварин та змій, а також коли потрібне транспортування до лікарні. Залежно від характеру скарги єдиний оператор направлятиме дзвінок до «швидкої», дільничного або психіатра.

За словами заступника мера Алли Шлапак, сьогоднішні правила виклику «швидкої» прийняті у 1947 році, а нові враховують стандарти, що діють на території ЄС.

 

Джерело: ain.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі