Теми статей
Обрати теми

Чому автоматично не формуються платіжки до фондів соцстраху

Редакція БК
Відповідь на запитання

Чому автоматично не формуються платіжки до фондів соцстраху

 

Підкажіть, чому в «1С:Бухгалтерії 8» не виходить автоматично сформувати платіжки до фондів соцстраху при виплаті заробітної плати? Автоматично в мене формується тільки платіжка щодо ПДФО, а решта платіжок чомусь не формується.

З повагою, Л. Мельник, м. Одеса

Вероніка НЕКРАСОВА, консультант «Б & К»

 

Щоб працювала обробка щодо автоматичного формування платіжних документів до фондів соціального страхування, необхідно зробити три речі:

1. Крім документа «

Зарплата к выплате», яким ви формуєте чергову виплату заробітної плати, слід також увести ще один документ «Зарплата к выплате», але з видом операції «Перечисление взносов ФОТ (очередное)» (рис. 1).

img 1

2. У регістрі відомостей «Параметры платежных документов по взносам в фонды» зазначаємо організацію, статтю податкової декларації та заповнюємо інші графи регістру (рис. 2).

img 2

3. Після того як провели документ в обробці «Формирование платежных документов по взносам в фонды», слід у таблиці «Документы начисления» вказати відомість щодо перерахування внесків (рис. 3). Заповнюємо таблицю «Параметры платежных документов», після цього натискуємо на кнопку «Создать», у результаті програма створить платіжні доручення щодо кожного із внесків. Натискуємо на кнопку «Провести» — і платіжки буде проведено.

img 3

Тепер якщо ми відкриємо журнал «

Платежные поручения исходящие», то побачимо таку картину (рис. 4).

img 4

 

Таким чином, виконавши нескладні настройки, ми запустили механізм автоматичного формування платіжних доручень до фондів. Успіхів у роботі! Чекаємо ваших листів на адресу

bk@id.factor.ua .
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі