Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Червневий випуск диска «1С:ІТС (Україна)»

У першій декаді червня вийшов новий випуск «1С:ІТС (Україна)» за 2010 рік. На диску ви зможете знайти такі конфігурації для платформ:

«1С:Підприємство 8.1»:

— «Конвертація даних», редакція 2.1, версія 2.1.2 (дистрибутив + оновлення).

Також на диску наведено форми звітності для конфігурацій на платформі «1С:Підприємство 7.7»:

— за I квартал 2010 року (випуск 5) для конфігурацій «Бухгалтерський облік для України» та «Виробництво + Послуги + Бухгалтерія для України»;

— за I квартал 2010 року (випуск 2) для конфігурацій «Бухгалтерський облік для бюджетних організацій України», редакція 2;

— за I квартал 2010 року (випуск 3) для конфігурацій «Зарплата + Кадри для України»;

— за I квартал 2010 року (випуск 5) для конфігурації «Бухгалтерія + Торгівля + Склад + Зарплата + Кадри для України».

У поточному випуску методичної підтримки в рубриці «Типові питання користувачів 1С:Бухгалтерії 7.7 для України при переході на 1С:Бухгалтерію 8 для України» додано матеріали, присвячені питанням настроювання та розрахунку заробітної плати в 1С:Бухгалтерії 8 для України.

Для користувачів конфігурацій «Бухгалтерія для України» додано нові матеріали щодо розрахунку заробітної плати. Зокрема, описано можливості плану видів розрахунку «Внески до фондів», а також наведено методику нарахування індексації заробітної плати працівників, які працюють за сумісництвом.

Крім цього, розміщено матеріал, що описує порядок додавання кнопок швидкого виклику до панелів інструментів на прикладі додавання кнопки швидкого виклику Плану рахунків.

У рубриці «Універсальні звіти та обробки» оновлено обробки «Завантаження даних з табличного документа» та «Універсальний підбір та обробка об'єктів».

Джерело: 1c.ua

 

Чергове оновлення «Бест-Звіт Плюс»

Компанія «Бест-Звіт» випустила пакети оновлень 8.89.000 і 8.89.002 для своєї програми «Бест-Звіт Плюс».

В оновленні 8.89.000 відключено функції послуги Спецоператора (з технічних причин з боку Спецоператора) — за умовчанням галочкою позначено пункт: «Сервіс/Параметри системи/Додатково/Тимчасово не використовувати Спецоператор». Усі користувачі системи «Бест-Звіт Плюс» переводяться в режим відправлення звітності безпосередньо на шлюзи контролюючих органів.

Також цим оновленням унесено зміни до модуля «Щомісячна персоніфікація», а саме:

— до таблиці 7 додатка 4 додано можливість унесення донарахувань на мінімальну заробітну плату за січень — квітень 2010 року. Такі донарахування вносяться за типом 9 «Донарахування заробітної плати за січень — квітень 2010 року». Донарахування сум з типом 9 за січень — квітень вносяться окремими рядками на кожну застраховану особу;

— до колонки «Тип нарахувань» підключено довідник для вибору типу нарахувань. Уносити тип нарахувань у цій колонці можна також уручну з клавіатури.

Крім того, оновленням 8.89.000 внесено зміни до довідників:

— до бюджетних довідників унесено зміни відповідно до прийнятого бюджету України на 2010 рік та наказу Мінфіну України від 14.05.2010 р. № 258;

— відкрито для редагування довідник «Код відомчої класифікації (КВК) для місцевих бюджетів» у зв'язку з тим, що той самий код на різних рівнях місцевого бюджету може мати різні назви.

Серед іншого цим оновленням реалізовано нову функцію підключення до мережі Інтернет з використанням мобільного телефону (поки що тільки Nokia). Усі необхідні настройки виконуються в автоматичному режимі, без участі користувача. У поточній версії програми функцію випущено в тестовому режимі. Створення та підписування звітів у програмі виконуються за звичайною процедурою, користувач заздалегідь повинен отримати ключі ЕЦП та укласти договір зі звітним органом (ПФУ та ДПА).

З оновленням 8.89.002 до модуля «Управління сертифікатами» (меню «Електронна пошта/Управління сертифікатами») додано новий сертифікат ДП «ІЦ СПОВ ПФУ» у зв'язку із закінченням строку дії попереднього.

Скачати пакети оновлень можна за відповідним посиланням на сторінці http://www.bestzvit.com.ua/updates/index.shtml.

Джерело: bestzvit.com.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі