Теми статей
Обрати теми

Новини&Інтернет

Редакція БК
Новини

img 1

 

Google агітує проти Microsoft Office 2010

Через свій офіційний блог компанія Google звернулася до користувачів із закликом не витрачатися на останню версію Microsoft Office, а використовувати Google Docs.

«Сервіс Docs простий у роботі, доступний та дозволяє значно підвищити продуктивність найманої праці», — так вважають у Google. Також компанія нагадує, що Google Docs сумісний з документами, створеними в редакторах Office версій 2007 і 2003.

Крім цього, Google Docs надається безплатно в базовій версії пакета та за 50 дол./рік у професійній версії, тоді як повна версія Office 2010 коштує близько 500 дол.

Office 2010, остання версія офісного пакета Microsoft, надійшла у продаж 12 травня. Разом з пакетом компанія презентувала Office Web Apps — набір засобів для доступу до документів Office в режимі онлайн. Нагадаємо, що Google нещодавно презентував новий інтерфейс пошуку.

Джерело: ain.ua

 

Сплатити штраф ДАІ можна за WebMoney

Система інтернет-платежів WebMoney спільно з «Імексбанком» реалізувала можливість оплати штрафів ДАІ через Інтернет. Для цього на сайті

ukrbuy.com платник повинен вибрати район, в якому він прописаний, та ввести дані з постанови ДАІ про справляння штрафу, а також П. І. Б., ІПН та контактну інформацію.

Оплата штрафу списується з гривнєвого гаманця WebMoney та надсилається за призначенням (на користь бюджетної організації) звичайним банківським переказом, неначебто платник уніс кошти через касу банку. Відразу після оплати платник отримує посилання на квитанцію, яку за необхідності він може роздрукувати та завірити печаткою в будь-якому відділенні АТ «Імексбанк».

Нагадаємо, що раніше WebMoney надала своїм користувачам можливість відправляти банківські перекази на користь будь-якої компанії України прямо з електронних гаманців.

Джерело: ain.ua

 

Безпекою українських дітей у Мережі займеться Телекомунікаційна палата

Стало відомо про приєднання Телекомунікаційної палати України (ТПУ) до Комітету із захисту прав дітей в інформаційному просторі України. Нагадаємо: Комітет створено при Національній експертній комісії з питань захисту суспільної моралі (НЕК).

Президент ТПУ Олександр Ляхов заявляє, що організований Комітет стане підструктурою НЕК, яка покликана об'єднати громадські організації, представників державних органів, а також окремих експертів у процесі вирішення питань захисту дітей в інформаційному просторі країни.

Ляхов додав, що, усвідомлюючи важливість цього завдання, ТПУ як об'єднання інтернет-провайдерів та провайдерів програмної послуги з великим задоволенням та ентузіазмом підтримує цю ініціативу. Будучи членом Комітету, ТПУ має намір приєднатися до розробки ініціатив для впровадження європейської практики щодо поширення «дорослого» контенту, ураховуючи при цьому інтереси дітей. Президент ТПУ зазначив, що їх пропозиції про необхідність створення доступу до еротичного контенту в кодованому вигляді були взяті до уваги при розробці нового проекту Закону «Про захист суспільної моралі».

Варто нагадати, що асоціація ТПУ була створена як недержавна, неприбуткова організація, яка об'єднує юридичних осіб з метою підтримання у країні сфери телекомунікацій, надання програмних послуг, у тому числі представництва й захисту прав та інтересів своїх членів.

Джерело: proit.com.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі