Теми статей
Обрати теми

«БЕСТ ЗВІТ»: 10 років інновацій

Редакція БК
Стаття

«БЕСТ ЗВІТ»: 10 років інновацій

 

23 травня 2010 року компанії «БЕСТ ЗВІТ» виповнилося 10 років. Саме цього дня у 2000 році розпочалася історія «БЕСТ ЗВІТ» — повнофункціональної софтверної компанії, що дуже швидко стала визнаним лідером ринку інформаційних технологій, компанією, яка пропонує програмні продукти для ведення електронного документообігу, для складання та подання бухгалтерської звітності в електронному вигляді.

 

А почалося все з «Інтелект-Сервіс» — компанії, яка з 1990 року займалася розробкою програмних комплексів для автоматизації бухгалтерського, фінансового та управлінського обліку. Усі програми мали назву «БЕСТ» — Бухгалтерія, Економіка, Склад і Торгівля. На базі існуючої програми «БЕСТ ПРО» створили систему прийняття та обробки паперової звітності до ДПА України. А потім виникла ідея подання звітності в електронному вигляді. Для її реалізації й було написано окрему програму. І оскільки ця програма була «донькою» «БЕСТ ПРО», то фамільний префікс «БЕСТ» зберігся, але додалося закінчення — «ЗВІТ». Так у 2000 році з’явилася на ринку програма «БЕСТ ЗВІТ» та однойменна компанія, що стала займатися її супроводом і поширенням.

За 10 років клієнтами компанії стали більше 100 тисяч підприємств та установ України. Серед клієнтів — органи державної та місцевої влади, великі промислові комплекси і концерни, банки, торговельні й комерційні організації, страхові компанії, житлово-комунальні господарства, лікарні та готелі, і багато інших підприємств та організацій.

 

«Враження від роботи з програмами найпозитивніші. Слід зазначити, що прогрес удосконалення програм колосальний — я починала працювати з програмою «БЕСТ ЗВІТ ПЛЮС», подаючи звіт тільки до податкової інспекції та на дискеті, зараз надсилаю звіти в електронному вигляді до ДПІ, статистики, фондів.

Обслуговування фахівців компанії-розробника на вищому рівні. Я не витрачаю час для відстеження змін у формах (бланках) звітів. Для цього фахівці без мого повідомлення, але за моєю згодою, приходять регулярно та оновлюють програму. При цьому список оновлених бланків виводиться на комп’ютері для ознайомлення. Тому я завжди в курсі змін. Програма дозволяє проводити оновлення і самостійно, але я користуюся послугами спеціалістів, я їм довіряю».

Жук Раїса Василівна, головний бухгалтер ТОВ «Біо Райз» м. Києва

Компанія «БЕСТ ЗВІТ» випускає серію продуктів не тільки для формування та подання звітів електронною поштою до держорганів, а й для здійснення електронного документообігу як усередині підприємства, так і з контрагентами та держорганами.

Так, з програми «БЕСТ ЗВІТ ПЛЮС» можна надсилати запити до податкової для звірки розрахунків підприємства з бюджетом і отримувати дані про ІПН своїх контрагентів. Також можна здійснювати обмін електронними податковими накладними з контрагентами підприємства.

Комплекс «БЕСТ ЗВІТ КОРПОРАЦІЯ» дозволяє здійснювати консолідацію всіх звітів, що надходять від філій і підвідомчих організацій з можливістю подальшого аналізу та обробки даних.

Програма «БЕСТ ЗАРПЛАТА» дозволяє автоматизувати роботу відділу кадрів і зарплати малих і середніх підприємств.

Цього року компанія випускає продукт нового покоління, що є симбіозом усіх можливостей популярного комплексу «БЕСТ ЗВІТ ПЛЮС» з новими функціями, які дозволяють істотно розширити саме поняття «Електронний документообіг».

За 10 років було створено широку дилерську мережу, що складається з 500 компаній-партнерів, завдяки яким забезпечується якісне обслуговування клієнтів на високому професійному рівні по всій Україні.

Для встановлення тривалих і дружніх відносин клієнтів і компанії у 2005 році було відкрито «Наш Клуб», що став частиною програми лояльності нашої компанії. Клуб об’єднує найбільш вдумливих і далекоглядних, прогресивних і прихильних новим технологіям бухгалтерів-користувачів програм серії «БЕСТ».

У 2008 році з’явився корпоративний журналу «PRO ІНТЕЛЕКТ», що виріс до масштабів всеукраїнського видання компанії.

 

На сайті www.bestzvit.com ви зможете дізнатися всі новини компанії, а також ознайомитися з функціональними можливостями наших програмних продуктів.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі