Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Новини від «1С»: нова конфігурація та навчальний курс

Програмний продукт «1С:Роздріб. Салон оптики для України», розроблений фірмою «1С-Рарус» та презентований на сертифікацію як конфігурація, розроблена у середовищі «1С:Підприємство 8.1», отримав сертифікат «Сумісно! Система програм 1С:Підприємство».

Галузеве рішення «1С:Роздріб. Салон оптики для України» є локалізацією типового рішення «1С:Роздріб 8», розширює його функціональні можливості для роботи зі специфічним асортиментом (окуляри, оправи, лінзи та аксесуари для окулярів) і бізнес-процесами (проведення діагностики зору, виписування рецепту для виробництва окулярів тощо).

Цю конфігурацію призначено для автоматизації завдань оперативного обліку, аналізу та планування операцій у роздрібній торгівлі, і як наслідок — ефективного управління сучасним роздрібним торговельним підприємством.

Відмітними особливостями продукту є:

— облік товару в розрізі оптичних характеристик: сфера (Sph), циліндр (Cyl), вісь (Ax), адитація (Add), діаметр (Dia), база (Basis), базова кривина (BC або Curv), колір;

— автоматичне формування найменувань аналітики товарів, з використанням значення оптичних характеристик;

— перегляд розбіжностей у спеціалізованих колонках журналів документів;

— виписування рецепту для виробництва окулярів, підбір контактних лінз;

— ведення докладної картки клієнта, перегляд історії обстеження;

— проведення діагностики зору, збереження в базі біометричних характеристик зору клієнта;

— автоматизація відображення процесу виробництва нових окулярів;

— можливість підбору характеристик лінз майстром при виготовленні замовлення;

— виготовлення окулярів з матеріалів компанії чи матеріалів клієнта;

— контроль процесу виробництва та витрат при виконанні замовлення;

— установлення та контроль статусів готовності замовлення.

Конфігурація «1С:Роздріб 8. Салон оптики для України» є повністю відкритою, не містить захищених ділянок коду і не використовує апаратний захист.

Інформаційні бази, створені на основі галузевого рішення «1С:Роздріб 8. Салон оптики для України», мають можливість працювати в режимі розподілених інформаційних баз (РІБ) з чітким розподілом документообігу за магазинами, де в головному вузлі РІБ консолідується інформація щодо всіх магазинів мережі. Передбачено механізми автоматичної ініціації обміну.

А Навчальний центр №1 спільно з Навчальним центром ТОВ «1С-Теллур» запрошує на курс «Консультація до іспиту «1С:Спеціаліст» за платформою «1С:Підприємство 8», що відбуватиметься з 15 по 18 листопада 2010 року в м. Києві.

Курс призначено для фахівців, які готуються до складання іспиту «1С:Спеціаліст» за платформою «1С:Підприємство 8.2», його метою є здобуття слухачами навичок щодо конфігурації цієї платформи. Основний наголос зроблено на відпрацювання методично правильних прийомів програмування та конфігурації, володіння якими перевіряється на іспиті. Курс має практичний характер і не передбачає розгорнутої теоретичної частини лекційного матеріалу.

Курс розраховано на фахівців, які мають сертифікат «1С:Професіонал» за платформою «1С:Підприємство 8», який також є необхідною умовою допуску до атестації «1С:Спеціаліст» за платформою «1С:Підприємство 8.2». Одна безкоштовна спроба атестації надається слухачам після проходження цього курсу.

Джерело: 1с.ua

 

Останнє оновлення OPZ — версія 1.29.2

Шановні читачі! Уже після того, як попередній номер «Б & К» (2010, № 20) вийшов із друку, але ще не був доставлений вам, на офіційному сайті ДПАУ (

www.sta.gov.ua) стало доступне оновлення версії 1.29.2 від 15.10.2010 р. до програми OPZ, широко відомої також за назвою «Податкова звітність». Розмір оновлення — 0,57 Мбайт.

Це оновлення встановлюється тільки на версію 1.29 або 1.29.1.

Оновленням версії 1.29.2, на виконання вимог ДПАУ, викладених у листі від 11.10.2010 р. № 21445/7/15-0817, до програми додаються нові версії таких документів, як Податковий розрахунок збору за спеціальне водокористування та Перерахунок податкового зобов’язання збору за спеціальне водокористування.

Крім того, унесено зміни до існуючих форм, шаблонів та даних у розділі «Форми для введення».

Джерело: opz.org.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі