Теми статей
Обрати теми

Новини&Інтернет

Редакція БК
Новини

img 1

 

У пошуковій системі  Google з’явився попередній перегляд сторінок

Компанія «Google» додала до своєї пошукової системи функцію попереднього перегляду сторінок, завдяки якій можна побачити вигляд того чи іншого сайта, не відкриваючи його.

Система працює таким чином. Поряд з кожним результатом у списку, згенерованому після введення запиту, відображається значок збільшувального скла. Натиснувши на нього, можна побачити зображення відповідного сайта у зменшеному масштабі. Далі, наводячи курсор на будь-який результат, можна переглядати прев’ю інших сайтів у списку. Щоб відключити попередній перегляд, достатньо знову натиснути на будь-яку з піктограм із лупою.

У «Google» відзначають, що нова система дозволяє порівнювати веб-сторінки візуально: це прискорює пошук потрібного сайта. У вікні попереднього перегляду відображаються фрагменти тексту, що містять слова введеного запиту: такі місця на сторінці маркуються оранжевим кольором.

Найближчими днями нова функція стане доступною більш ніж 40 мовами. Сьогодні попередній перегляд сторінок працює в усіх сучасних браузерах, окрім Opera.

Джерело: compulenta.ru

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі