Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Чергове оновлення «Бест Звіт Корпорації»

Компанія «Бест Звіт» випустила пакет оновлень 7.93.000 для своєї програми «Бест Звіт Корпорація».

Цим пакетом оновлень оптимізовано роботу програми з документом «Реєстр отриманих і виданих податкових накладних» великого обсягу. Як результат — значно скорочено час на виконання таких операцій, як експорт, підписання та відправлення звіту «Реєстр отриманих і виданих податкових накладних».

Крім того, для прискорення процесу здавання звіту «Реєстр отриманих і виданих податкових накладних» в електронному вигляді на дискеті (флеш-накопичувачі, іншому носії) реалізовано можливість створення ярлика до цього звіту. Після завершення процедури експорту файлу xml на екрані з’являється сформований «Ярлик до Реєстру отриманих та виданих податкових накладних», який необхідно роздрукувати. Під час прийняття звіту в ДПІ, після завершення процедури імпорту файлу електронного звіту, програма приймання звітності формує протокол імпорту звіту «Реєстр отриманих та виданих податкових накладних», що містить ту саму інформацію, що й ярлик платника. Інспектор звіряє дані ярлика з протоколом імпорту файлу та визначається з результатами прийняття звіту. Це нововведення на сьогодні перебуває у стадії тестування на рівні ДПАУ.

Також до 8 знаків розширено допустиме значення для поля «Номер за порядком» розділів «Отримані» та «Видані» звіту «Реєстр отриманих та виданих податкових накладних».

Крім цього, реалізовано додаткові контролі та розрахунки для форм місячної персоніфікації до Пенсійного фонду.

Скачати пакет оновлень можна за відповідним посиланням на сторінці http://www.bestzvit.com.ua/updates/index.shtml.

Джерело: bestzvit.com.ua

 

Новини від «1С»: новий продукт і курси

Програмний продукт «1С:Роздріб. Магазин будівельних та оздоблювальних матеріалів для України», розроблений фірмою «1С-Рарус» і презентований на сертифікацію як конфігурація, розроблена в середовищі «1С:Підпримєство 8.1», отримав сертифікат «Сумісно! Система програм 1С:Підприємство».

Галузеве рішення «1С:Роздріб. Магазин будівельних та оздоблювальних матеріалів для України» є локалізацією типового рішення «1С:Роздріб 8», розширює його функціональні можливості для роботи зі специфічним асортиментом (будівельні та оздоблювальні матеріали, сантехніка, тканини, штори тощо).

Цю конфігурацію призначено для автоматизації завдань оперативного обліку, аналізу та планування операцій у роздрібній торгівлі, цим забезпечивши ефективне управління сучасним роздрібним торговельним підприємством, також вона дозволяє автоматизувати облік товарних запасів на складах аптек та облік грошових коштів у касах організацій.

Відмітними особливостями продукту є:

— облік мірного та рулонного товару;

— оформлення доставки проданих товарів: реалізовано механізми автоматичного створення необхідних документів при доставці в режимі РМК (Робоче місце касира);

— оформлення документів на відвантаження товару з територіально віддаленого складу: реалізовано механізми автоматичного створення необхідних документів при продажу товарів, що перебувають на територіально віддаленому складі, у режимі РМК;

— можливість перерахунку плитки за коефіцієнтом, наприклад, із квадратних метрів у штуки (у режимі РМК);

— реалізовано облік подарункових сертифікатів: як сертифікатів без номерів, так і тих, що мають серійний номер. Можуть брати участь в операціях надходження, переміщення, списання та продажу, а також можуть бути прийняті до погашення в рахунок оплати купівлі.

Конфігурація «1С:Роздріб 8. Аптека для України» є повністю відкритою, не містить захищених ділянок коду і не використовує апаратний захист.

А Навчальний центр № 1 спільно з Навчальним центром ТОВ «1С-Теллур» запрошує на курси навчання за програмою «1С:Підприємство 8. Управління виробничим підприємством для України», що відбудуться з 18 по 22 жовтня 2010 року в м. Києві.

У межах конфігурації «1С:Підприємство 8. Управління виробничим підприємством для України» матеріал поділено на два курси — «Управління витратами» і «Виробниче планування».

Мета курсів — усебічне вивчення функціоналу обліку виробничого процесу в конфігурації «1С:Підприємство 8. Управління виробничим підприємством для України». Під час курсів буде розглянуто вимоги, що висуваються на іспиті «1С:Спеціаліст» за підсистемою «Управління виробництвом».

Курси розраховано на фахівців, які мають сертифікат «1С:Професіонал» за прикладним рішенням «1С:Підприємство 8. Управління виробничим підприємством для України», що також є необхідною умовою допуску на атестацію «1С:Спеціаліст» за методологією підсистеми «Управління виробництвом» у прикладних рішеннях на платформі «1С:Підприємство 8». Одна безкоштовна спроба атестації надається слухачам після проходження курсів.

Джерело: 1с.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі