Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Чергове оновлення «Бест Звіт Плюс»

Компанія «Бест Звіт» випустила пакети оновлень 8.91.005 для своєї програми «Бест Звіт Плюс».

Оновленням 8.91.005 оптимізовано роботу програми з документом «Реєстр отриманих та виданих накладних» великих обсягів (знято обмеження на кількість записів). Зокрема, значно скорочено час виконання таких операцій, як експорт, підписання та відправлення звіту «Реєстр отриманих та виданих накладних».

Також у «Властивостях» бланка (Довідники/Реєстр бланків/Бланк/Властивості) поле «Порожнє поле» розділено на дві частини:

— «Порожнє поле»;

— «для всіх».

У полі «Порожнє поле» вибирається символ, що має проставлятися в рядках, в яких відсутні дані для заповнення.

У полі «для всіх» вибирається символ, що проставлятиметься в усіх інших порожніх полях документа.

За умовчанням для всіх звітів розділу «Податкова інспекція» в обох частинах поля встановлено значення «-» (згідно з п. 3.3 Порядку заповнення та подання податкової декларації з податку на додану вартість (затверджено наказом ДПАУ від 30 травня 1997 року № 166)).

Скачати пакети оновлень можна за відповідними посиланнями на сторінці

http://www.bestzvit.com.ua/updates/index.shtml .

Джерело: bestzvit.com.ua

 

Вийшли оновлення OPZ версії 1.29 та 1.29.1

Вийшли оновлення версії 1.29 від 12.08.2010 р. та 1.29.1 від 31.08.2010 р. до програми OPZ, широко відомої також під назвою «Податкова звітність». Скачати їх можна на сайті

www.sta.gov.ua. Розмір оновлень — 2,48 Мбайт і 0,49 Мбайт відповідно.

Оновлення 1.29 встановлюється тільки на версію 1.15 або вище.

У процесі установлення оновлення 1.29 буде видалено чи замінено іншим прикладом формування електронного документа попередні версії деяких Excel-документів, що не використовуються, оскільки вони втратили чинність. За потреби їх збереження можна скористатися функцією «резервне копіювання».

Крім того, на виконання вимог ДПАУ, викладених у листі від 16.07.2010 р. № 28-0517/137 «Про внесення змін до ПЗ», платникам податків (фізичним особам) надана можливість формувати файли податкових накладних, додатків до них і реєстрів отриманих та виданих податкових накладних для відправлення з літерою «F».

Також цим оновленням було внесено зміни до деяких документів у розділах «Приклади формування електронних документів» (Excel-файли), «Документи», «Довідники», «Форми для введення, «Документи для друку».

Оновлення 1.29.1 встановлюється тільки на версію 1.29.

Цим оновленням до переліку документів, з яких можливо сформувати додаток 1 до податкової декларації з податку на додану вартість «Розрахунок коригування сум ПДВ» та додаток 5 (2) «Розшифровки податкових зобов’язань та податкового кредиту в розрізі контрагентів», додані реєстри нових версій, в яких до того ж виправлено помилку в додаванні нових рядків (початок дії версій — вересень 2010 року).

Джерело: www.opz.org.ua

 

Новини від «1С»: новий курс

Навчальний центр № 1 запрошує на курс навчання «Основні механізми платформи «1С:Підприємство 8.2», що відбуватиметься у м. Києві з 27 вересня по 1 жовтня 2010 року.

Цілі та завдання курсу:

— сформувати у слухачів цілісне уявлення про можливості системи «1С:Підприємство 8.2»;

— навчити коректно використовувати об’єкти і механізми, що існують у платформі;

— виробити навички правильного застосування інструментів розробки керованого прикладного рішення.

Для ефективного навчання на курсі бажано мати базові знання основ програмування об’єктно-орієнтованими мовами.

Після закінчення курсу для слухачів буде організовано тестування «1С:Професіонал» (одна безкоштовна спроба) на знання основних механізмів та можливостей платформи «1С:Підприємство 8.2», а також видається свідоцтво фірми «1С».

Джерело: 1с.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі