Теми статей
Обрати теми

Новини&Інтернет

Редакція БК
Новини

img 1

 

Gmail навчився телефонувати на стаціонарні та мобільні телефони

Компанія Google розширила можливості поштової служби Gmail, реалізувавши функціонал інтернет-телефонії.

Потрібно згадати, що користувачі Gmail і раніше могли спілкуватися один з одним за допомогою голосового чи відеочату, не покидаючи вікна браузера. Однак зв'язок працював лише в тому випадку, якщо обидва абоненти використовували персональний комп'ютер і перебували у своєму Gmail-акаунті.

Тепер же поштовий сервіс навчився телефонувати не лише на інші ПК, а й на стаціонарні та мобільні телефони.

Для того щоб скористатися новою опцією, слід натиснути на кнопку «Call phone» (подзвонити по телефону) в розділі чату і набрати на цифровій панелі, що з'явилася, потрібний номер. Очевидці, які вже протестували послугу, відзначають, що якість зв'язку досить висока, хоча інколи спостерігаються спотворення голосу.

Принаймні до кінця року дзвінки на території Сполучених Штатів та Канади залишатимуться безкоштовними. На міжнародні виклики встановлено спеціальну тарифну сітку.

Наділивши Gmail можливістю здійснювати дзвінки на звичайні телефони, компанія Google фактично вийшла на стежку конкурентної війни з популярним VoIP-сервісом Skype. Останній налічує понад 560 млн зареєстрованих користувачів.

Джерело: compulenta.ru

 

«Одноклассником» знову можна стати безкоштовно

Соціальна мережа «Одноклассники» більше не справлятиме з користувачів плату за реєстрацію на ресурсі. Це зазначається в офіційному прес-релізі сайта. Тепер інтернет-користувачі можуть стати учасниками цієї мережі абсолютно безкоштовно.

Платну реєстрацію на сайті «Одноклассники» було запроваджено у 2008 році як захід щодо боротьби зі спамом на сайті. «Плата за вхід» до соціальної мережі справлялася у вигляді SMS вартістю близько $1.

Як повідомляється в релізі, за цей час «Одноклассники» розробили «ефективні способи боротьби зі спамерами», тому необхідність у платній реєстрації відпала.

Сьогодні при реєстрації на сайті, як і раніше, потрібно вказувати свій мобільний номер. На нього надходить код активації профілю, крім того, він використовується для відновлення втраченого пароля.

Як компенсацію користувачам, які зареєструвалися за гроші, сайт «Одноклассники» надасть можливість протягом місяця безкоштовно користуватися послугою «Пять с плюсом».

Джерело: ruformator.ru

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі