Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Вересневий випуск диска «1С:ІТС (Україна)»

У першій декаді вересня вийшов новий випуск «1С:ІТС (Україна)» за 2010 рік. На диску наведені такі компоненти, як платформа «1С:Підприємство 8», версія 8.2.12.78, «1С:Підприємство — Робота з файлами», а також такі конфігурації для платформ:

1) «1С:Підприємство 7.7»:

«Бухгалтерський облік для бюджетних установ України», редакція 2.0, реліз 7.70.243;

«Бухгалтерський облік для бюджетних установ України» (базова), редакція 2.0, реліз 3.70.234;

2) «1С:Підприємство 8.1»:

«Управління торгівлею для України», редакція 2.3, версія 2.3.8 (оновлення);

«Роздріб для України», редакція 1.0, версія 1.0.4 (оновлення);

«Управління торговельним підприємством для України», редакція 1.1, версія 1.1.10 (оновлення);

3) «1С:Підприємство 8.2»:

«Управління торгівлею для України», редакція 2.3, версія 2.3.8 (оновлення);

«Роздріб для України», редакція 1.0, версія 1.0.4 (оновлення);

«Управління торговельним підприємством для України», редакція 1.1, версія 1.1.10 (оновлення);

«Конвертація даних», редакція 2.1, версія 2.1.3 (дистрибутив + оновлення).

Також на диску можна знайти

форми звітності для конфігурацій на платформі «1С:Підприємство 7.7»:

за II квартал 2010 року (випуск 2) для конфігурацій «Бухгалтерський облік для України» та «Виробництво + Послуги + Бухгалтерія для України»;

за II квартал 2010 року (випуск 2) для конфігурацій «Бухгалтерський облік для бюджетних установ Україні», редакція 2;

за II квартал 2010 року (випуск 2) для конфігурації «Бухгалтерія + Торгівля + Склад + + Зарплата + Кадри для України».

У цьому випуску методичної підтримки в розділі «Типові запитання користувачів 1С:Бухгалтерії 7.7 для України при переході на 1С:Бухгалтерію 8 для України» додано нові матеріали, що описують порядок підготовки в «1С:Бухгалтерії 8 для України» бази даних до початку роботу, а також відмінності такої настройки порівняно з версією 7.7. Також описано параметри настройки для розрахунку ПДФО та механізми відображення витрат з нарахування заробітної плати та за внесками ФОП. А в підрозділі «Сервісні функції» розповідається про створення нової інформаційної бази, зміну мови інтерфейсу, настроювання роботи з декількома організаціями в одній базі, додавання нового користувача та встановлення дати заборони редагування.

Для користувачів конфігурації «Роздріб для України» оновлено опис настроювання механізму знижок.

У рубриці «Робота з торговельним устаткуванням» оновлені драйвери для деяких моделей торговельного устаткування фірм Datecs, Exellio, «ИКС», «Мини», «Мария», а також розміщені нові драйвери торговельного устаткування цих же фірм, підтримку якого включено до складу типових конфігурацій для України: «Управління торгівлею для України», «Роздріб для України», «Управління торговельним підприємством для України», «Управління виробничим підприємством для України». Крім цього, оновлено список підтримуваних драйверів торговельного устаткування в типових конфігураціях для України.

Адміністраторам інформаційних систем на платформі «1С:Підприємство» пропонуємо ознайомитися з розділом, в якому наведено інформацію про вплив значення параметра «Зсув дат» на роботу інформаційної бази, створеної на СУБД Microsoft SQL Server. Оновлені розділи, що описують розташування даних «1С:Підприємства» та індекси таблиць бази даних.

Спеціалістам, які займаються питаннями продуктивності та надійності інформаційних систем, що працюють під високим навантаженням, рекомендуємо ознайомитися з новою рубрикою «Технологічні питання великих впроваджень». У рубриці наведено типові причини надлишкових блокувань та способи їх усунення, причини виникнення взаємоблокувань, розглянуто причини неоптимальної роботи запитів, наведено методику аналізу проблем у працюючій розрахованій на багато користувачів системі за допомогою «Центру управління продуктивністю».

Для спеціалістів з розробки прикладних рішень наведено приклад створення звіту системи компоновки даних із залишками без віртуальних таблиць.

Оновлено демонстраційну конфігурацію «Управляемое приложение».

Оновлено файли-приклади створення зовнішніх компонент.

Джерело: 1c.ua

 

Новини від «1С»: новий курс

Навчальний центр № 1 спільно з Навчальним центром ТОВ «1С-Теллур» запрошує на курс навчання «Конфігурування платформи «1С:Підприємство 8.2», який відбудеться в Києві з 4 по 8 жовтня 2010 року.

Мета курсу — підготувати слухачів до складання іспиту «1С:Спеціаліст» за платформою «1С:Підприємство 8.2».

Курс розраховано на фахівців, які знайомі з технологічною платформою «1С:Підприємство» та, бажано, мають сертифікат «1С:Професіонал» за платформою «1С:Підприємство 8».

Відмітною особливістю курсу буде докладне обговорення механізмів платформи, знання та вміння використовувати які необхідне для успішного складання іспиту «1С:Спеціаліст» за платформою «1С:Підприємство 8.2». Робота з механізмами платформи демонструється на прикладі вирішення навчального завдання, аналогічного екзаменаційним завданням. Також у зв’язку зі змінами у вимогах до іспиту «1С:Спеціаліст» за платформою «1С:Підприємство 8.2» у курсі розглядатиметься низка нових механізмів платформи версії 8.2.

Після проходження курсу слухачам надається одна безоплатна спроба атестації «1С:Спеціаліст» за конфігурацією платформи «1С:Підприємства 8.2», яка відбудеться 9 жовтня 2010 року у навчальному класі «1С Україна». Для допуску на атестацію «1С:Спеціаліст» за платформою «1С:Підприємство 8.2» потрібна наявність сертифіката «1С:Професіонал» за платформою «1С:Підприємство 8», який слід отримати заздалегідь, здавши тестування в будь-якому з регіональних АЦС. Крім того, слухачу видається Свідоцтво фірми «1С» про проходження цього курсу навчання.

Джерело: 1с.ua

 

Чергове оновлення «Бест Звіт Плюс»

Компанія «Бест Звіт» випустила пакет оновлень 8.92.000 для своєї програми «Бест Звіт Плюс».

Пакет оновлень 8.92.000 є кумулятивним та включає всі зміни, унесені проміжними оновленнями 8.91.001 — 8.91.006.

Крім того, цим оновленням до модуля «Управління сертифікатами» додано новий сертифікат з кодом ЄДРПОУ 21680000 «ГОЛОВНЕ МІЖРЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ СТАТИСТИКИ У М. КИЄВІ» у зв'язку із закінченням строку дії попереднього та змінами у прайсі, а також оновлено довідник «НПП» (номенклатура продукції промисловості) для форми «1-П» (статистична звітність).

Скачати пакет оновлень можна за відповідним посиланням на сторінці

http://www.bestzvit.com.ua/updates/index.shtml .

Джерело: bestzvit.com.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі