Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Оновлення «Бест Звіт Плюс» і «Бест Звіт Корпорація»

Компанія «Бест Звіт» випустила пакет оновлень 9.11.001 для своєї програми «Бест Звіт Плюс» і 8.07.000 для програми «Бест Звіт Корпорація».

Пакет оновлень програми «Бест Звіт Плюс» 9.11.001 уносить зміни до довідника «Ставки транспортного збору 1» (відповідно до змін, унесених до п.п. 234.1.9 ПКУ), а саме додано три нові записи:

— інші колісні транспортні засоби (п.п. 234.1.9): для нових;

— інші колісні транспортні засоби (п.п. 234.1.9): що використовувалися до 8 років;

— інші колісні транспортні засоби (п.п. 234.1.9): що використовувалися понад 8 років.

Крім того, оновленням додано форму «Фінансовий план підприємства» для подання до Фонду комунального майна.

Пакет оновлень програми «Бест Звіт Корпорація» 8.07.000 є кумулятивним та включає всі попередні оновлення (8.06.001 — 8.06.003).

Цим оновленням доопрацьовано вид і функції в «Журналі передачі пакетів», а також модуль «Реєстр документів», в якому починаючи з поточної версії запроваджено відображення стану звітів у процесі подання в новій колонці «Етап подання», до таблиці модуля додано нові колонки — «Дата імпорту», «ДПІ копія», «ДПІ оригінал», а також уведено попередження при копіюванні звітів у періоди, в яких такі звіти не повинні подаватися.

Крім того, цим оновленням доопрацьовано імпорт форматів XML і PFZ для філій установ (з однаковим з головною установою кодом ЄДРПОУ) та внесено зміни до модуля «Реєстр податкових накладних», в якому реалізовано можливість формування запиту на отримання відомостей з «ЄРПН» (J1300101) безпосередньо з цього модуля. Також змінено спосіб формування імені XML-файлу (позиції з 26 по 32, елемент C_DOC_CNT) філій установ тільки для таких документів, як:

— «Податкова накладна» (J1201003);

— «Дод. 1 до податкової накладної» (J1201103);

— «Дод. 2 до податкової накладної» (J1201203).

Таким чином, при відправленні електронної ПН для реєстрації в «ЄРПН» і згодом контрагенту цей елемент ураховує код філії (без «0» на початку коду). Це зроблено для запобігання однаковим іменам файлів цих звітів для установ із філіями.

Також цим оновленням удосконалено перевірку стану платників ПДВ (з базою ДПАУ) — коректно відправляється запит та приймається відповідь, а також запроваджено контроль версії резервної копії при її відновленні.

Цим оновленням додано новий довідник «Реєстр відповідальних осіб», унесено зміни до бюджетного довідника «КПКВ», а в довідниках «Довідники/Картка установи/Керівництво» збільшено до 150 кількість символів у полях «Посада (керівника)» та «Посада (бухгалтера)».

Скачати пакети оновлень можна за відповідним посиланням на сторінці http://www.bestzvit.com.ua/updates/index.shtml .

Джерело: bestzvit.com.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі