Теми статей
Обрати теми

Якщо OPZ при запуску видає повідомлення з помилкою

Редакція БК
Відповідь на запитання

Якщо OPZ при запуску видає повідомлення з помилкою

 

Коли я вперше завантажила програму «Податкова звітність» та спробувала її можливості, то в мене майже все виходило, але коли наступного дня відкрила її, то з’явилось невелике вікно «С:\OPZ\MAIN.HTA» з текстом «Помилка при завантаженні програми (PageLoad)=Object required». Що це означає?

Відповідає

Олександра ВІНЦЕВИЧ , головний державний податковий інспектор ДПІ у Деснянському районі м. Києва

 

Це означає, що в перший день використання зазначеної програми було некоректно завершено роботу з вікном, яке має назву «

Персональні настройки». Вочевидь був створений новий платник податків (з’явилося жовте поле в лівій частині вікна), але не було заповнено його персональні дані в правій частині вікна. Крім того, скоріше за все, вікно «Персональні настройки» було закрито не кнопкою «Вийти», а хрестиком, який розташований у правому верхньому кутку цього вікна.

Для того щоб виправити ситуацію, потрібно під словами «

Помилка при завантаженні програми (PageLoad)=Object required» натиснути «ОК», потім зайти до вікна «Персональні настройки». Це робиться або шляхом натискання зверху ліворуч на слово «Сервіс», а потім на слова «Персональні параметри», або в рядку нижче одразу натисніть на кнопку, яка позначає «Персональні настройки».

Коли відкриється вікно «

Персональні настройки», буде видно, що, дійсно, в жовтому полі в лівій блакитній частині цього вікна, є, так би мовити, «зайвий» платник, який не має ані номера, ані назви. При цьому ви побачите, що для цього платника в правій частині цього вікна не заповнені обов’язкові реквізити — шляхи збереження, друку та відправлення документів у вигляді «C:\opz\xml\», «C:\opz\output\», «C:\opz\send\».

Такого платника обов’язково треба позбавитись. Робиться це шляхом натискання курсором на клавішу, на якій написано «

Видалити». У вікні, яке також з’явилось на моніторі та на якому поставлено запитання «Видалити дану картку?», треба підтвердити свою дію шляхом натискання на «ОК».

Одразу побачите, що «зайвого» платника податків видалено, а в жовтому полі опинився той платник податків, який уже має і номер, і назву. Ви маєте змогу виділити будь-якого платника зі списку (якщо їх декілька), навівши курсор на нього і зробивши клік мишею.

При цьому нагадаємо, що вихід із вікна «

Персональні настройки» слід робити шляхом натискання курсором на кнопку, розміщену у вікні «Вийти».

img 1

 

Якщо дотримуватися цього нескладного правила, то помилка більше не повторюватиметься.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі