Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Липневий випуск диска «1С:ІТС» (Україна) за 2011 рік

До складу поточного випуску «ІТС (Україна)» включено нові релізи типових конфігурацій для «1С:Підприємства 8» та «1С:Підприємства 7.7», де реалізовано підтримку глави III Податкового кодексу України.

До цього випуску включено такі компоненти:

«1С:ПІДПРИЄМСТВО 8»

, релізи конфігурацій:

Версії для

«1С:Підприємства 8.2»:

— «1С:Бухгалтерія 8 для України. ПРОФ», редакція 1.2, версія 1.2.1 (оновлення + перехід із Базової на ПРОФ);

— «1С:Бухгалтерія 8 для України. Базова», редакція 1.2, версія 1.2.1 (оновлення);

— «1С:Підприємство 8». Конфігурація «Зарплата і Управління Персоналом для України», редакція 2.1, версія 2.1.20 (оновлення + перехід з Базової на ПРОФ);

— «1С:Підприємство 8». Конфігурація «Зарплата і Управління Персоналом» для України (базова версія), редакція 2.1, версія 2.1.20 (оновлення);

— «1С:Підприємство 8». Конфігурація «Управління торговельним підприємством для України», редакція 1.2, версія 1.2.1 (оновлення);

— «1С:Підприємство 8». Конфігурація «Управління виробничим підприємством для України», редакція 1.3, версія 1.3.9 (оновлення);

— «1С:Підприємство 8». Типова конфігурація «Конвертація даних», редакція 2.1, версія 2.1.5 (дистрибутив + оновлення).

Версії для

«1С:Підприємства 8.1»:

— «1С:Підприємство 8. CRM ПРОФ для України», редакція 1.3, версія 1.3.3 (дистрибутив та оновлення).

«1С:ПІДПРИЄМСТВО 7.7»:

— Конфігурація «Бухгалтерський облік для України», реліз 7.70.287;

— Конфігурація «Бухгалтерський облік для України» для базової версії, реліз 7.70.287;

— Конфігурація «Бухгалтерія + торгівля + склад + зарплата + кадри для України», реліз 7.70.039.

ФОРМИ ЗВІТНОСТІ:

— за II КВАРТАЛ 2011 року (випуск 2) для конфігурацій «Бухгалтерський облік для України» і «Виробництво + послуги + бухгалтерія для України»;

— за II КВАРТАЛ 2011 року (випуск 1) для конфігурації «Бухгалтерський облік для бюджетних установ Україні», редакція 2;

— за II КВАРТАЛ 2011 року (випуск 2) для конфігурації «Зарплата + кадри для України»;

— за II КВАРТАЛ 2011 року (випуск 2) для конфігурації «Бухгалтерія + торгівля + склад + зарплата + кадри для України».

Нові релізи можна встановити з розділу «Форми звітності, релізи програм та конфігурацій».

Звертаємо увагу, що з 01.06.2011 р. припинено випуск оновлень типових конфігурацій для платформи «1С:Підприємство 8.1». Рекомендується виконати перехід на платформу «1С:Підприємство 8.2».

У поточному випуску описано загальні принципи реалізації обліку податку на прибуток відповідно до глави 3 Податкового кодексу України в типових конфігураціях. Також опубліковано методичні роз’яснення щодо відображення інвентаризації залишків запасів та необоротних активів, роз’яснення проектних рішень щодо відображення придбання та продажу за авансами, виданими та отриманими до 01.04.2011 р., опис необхідних змін у конфігурації для коректного відображення в обліку зарплати і внесків на ФОП. Крім цього, наведено рекомендації щодо використання класів рахунків витрат.

Користувачів конфігурацій «Управління торгівлею для України», «Управління торговельним підприємством для України», «Управління виробничим підприємством для України» зацікавить матеріал щодо настроювання взаємодії продукції, ціни та характеристики.

Для користувачів конфігурації «Управління виробничим підприємством для України» описано настроювання в режимі тонкого клієнта у звіті «Товари на складах» групування складів за стовпцями (вертикально).

У розділі «Типові питання користувачів «1С:Бухгалтерії 7.7 для України» при переході на «1С:Бухгалтерію 8 для України» додано опис механізму дати актуальності.

У рубриці «Універсальні звіти і обробки» оновлено зовнішню обробку для завантаження даних у довідники й табличні частини різних об’єктів з табличного документа.

Користувачам типових конфігурацій на платформі «1С:Підприємство 8» рекомендуємо ознайомитися з консультаціями щодо правил нарахування зносу після зміни податкового методу амортизації з 01.04.2011 р., а також рекомендаціями щодо відображення повернень товарів від покупця, якщо продаж здійснювався до 01.04.2011 р.

Користувачам типових конфігурацій на платформі «1С:Підприємство 7.7» рекомендується ознайомитися з інструкцією щодо заповнення статей витрат, доходів і неопераційних витрат.

Матеріали випуску «ІТС (Україна)» за липень доступні передплатникам в інтернет-версії починаючи з 6 липня 2011 року.

Джерело: 1с.ua

 

Чергові оновлення «Бест Звіт Плюс»

Вийшов черговий пакет оновлень для «Бест Звіт Плюс», версія 9.04.001. У функціоналі програми відбулися такі зміни в модулі «ЄДИНИЙ ВНЕСОК»:

— у таблиці 9 Додатка 4 (Е0409С01) дозволено вводити від’ємне значення до колонок 13 і 14;

— у таблиці 1 Додатка 4 (Е0401С01) СКАСОВАНО введення автоматичного заповнення рядків 3.1.1, 3.1.4, 5.1 і 5.4 у зв’язку з тим, що зміни до постанови ПФУ № 22 на сьогодні не затвердили в Мін’юсті. Дані до цих рядків уводяться вручну.

Також було додано нові форми статистичної звітності та змінено форми звітів з праці.

Джерело: bestzvit.com.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі