Теми статей
Обрати теми

Як виплатити зарплату одним видатковим ордером

Редакція БК
Відповідь на запитання

Як виплатити зарплату одним видатковим ордером

 

«Добридень! Як в «1С:Бухгалтерії 7.7» можна оформити виплату заробітної плати працівникам одним видатковим касовим ордером?

І. Афанасьєва, м. Одеса

Відповідає

Вероніка НЕКРАСОВА , консультант «Б & К»

 

Виписати один видатковий ордер на всю суму виплаченої заробітної плати в «1С:Бухгалтерії 7.7» можна. Для цього заходимо в меню «

Документы → Касса → Расходный кассовый ордер». У новому документі в полі «Вид операции» установимо значення «Прочие операции», у полі «Счет» вказуємо рахунок 661, поле «Субконто» залишаємо порожнім. У полі «Заказ:» потрібно вибрати місяць, за який виплачується зарплата, та вказати суму (див. рисунок).

img 1

Якщо константа «Проводки по кассе только кассовыми ордерами» має значення «Нет», щоб не дублювати проводки по касі у ВКО потрібно поставити прапорець «Только зарегистрировать». Якщо константа має значення «Да», то прапорець ставити не потрібно. У цьому випадку обороти за рахунком 661 буде закрито, але аналітику (у розрізі працівників) відстежити ви не зможете.

 

Наостанок нагадаємо, що при заповненні ВКО на всю суму зарплати слід залишати поле «

Субконто» порожнім. Успіхів у роботі!
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі