Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Новини від «1С»: нові форми і релізи

Фірма «1С» оголосила про випуск таких релізів, як:

— «1С:Бухгалтерський облік для України», «Бухгалтерія 7.7» ПРОФ та Базова версії для України, редакція 2.5, версія 7.70.282;

— «1С:Підприємство 7.7 для України», комплексна типова конфігурація для України, версія 7.70.036.

Крім того, фірма «1С» випустила форми звітності за I квартал 2011 року для конфігурацій «Бухгалтерський облік для України», «1С:Зарплата + Кадри для України» та «1С:Підприємство 7.7 для України».

Джерело: 1с.ua

 

Оновлення «Бест Звіт Плюс» і «Бест Звіт Корпорація»

Компанія «Бест Звіт» випустила пакети оновлень 8.98.003 і 8.98.004 для своєї програми «Бест Звіт Плюс» та оновлення 7.98.003, 7.98.004 і 7.98.005 для програми «Бест Звіт Корпорація».

Оновленням 8.98.003 програми «Бест Звіт Плюс» у модулі «Єдиний внесок» унесено уточнення до процедури заповнення поля «Клас професійного ризику виробництва» в картці установи/Пенсійний фонд». Крім цього, оновленням реалізовано нові форми звітності в розділах «Держказначейство» та «Податкова інспекція».

Пакетом оновлень 8.98.004 запроваджено нову функцію — «Оновити системні поля з картки підприємства» в модулі «Реєстр виданих та отриманих податкових накладних», унесено виправлення до розділу «Єдиний внесок», а також додано нові форми до розділів «Інша звітність» та «Первинні документи». Крім того, у модулі «Єдиний внесок» реалізовано нову функцію «Експортувати в DBF…», а також, за рекомендацією ПФУ, до отримання додаткових роз'яснень у таблиці 1 скасовано автоматичне заповнення рядків 5.1 і 5.6.

Оновлення 7.98.003 програми «Бест Звіт Корпорація» в модулі «Єдиний внесок» уносить уточнення до процедури заповнення поля «Клас професійного ризику виробництва» в картці установи/Пенсійний фонд». Крім цього, оновленням реалізовано нові форми звітності в розділі «Держказначейство».

Пакет оновлень 7.98.004 додає нові форми до розділів «Держказначейство» та «Податкова інспекція».

Оновленням 7.98.005 уносяться новий довідник «Ставки транспортного збору 1», а також форми до розділів «Податкова інспекція» та «Держказначейство».

Скачати пакети оновлень можна за відповідним посиланням на сторінці

http://www.bestzvit.com.ua/updates/index.shtml .

Джерело: bestzvit.com.ua

 

Останнє оновлення OPZ — версія 1.29.7

На офіційному сайті ДПАУ (

www.sta.gov.ua) стало доступним оновлення від 24 лютого 2011 року версії 1.29.7 до програми OPZ, широко відомої також під назвою «Податкова звітність». Розміри оновлення — 2,1 Мбайт.

Це оновлення встановлюється тільки на релізи Системи 1.29 (крім версії 1.29.3 — перед установленням доповнення на версію 1.29.3 необхідно встановити версію 1.29.3.1).

Оновленням версії 1.29.7 фізичним особам — підприємцям, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків, повідомили про це відповідний орган державної податкової служби та мають відмітку в паспорті, і відповідно до вимог наказу Державної податкової адміністрації України від 03.05.2006 р. № 242 «Про затвердження формату (стандарту) електронного документа звітності платників податків» (зі змінами та доповненнями, унесеними наказами Державної податкової адміністрації України від 05.12.2007 р. № 670, від 11.02.2011 р. № 90) надано можливість формування електронних документів звітності (в імені файлу зберігаються серія та номер паспорта).

Крім того, у модулі «Схеми даних» (XSD) для можливості реєстрації податкових накладних Державним підприємством «Енергоринок» в Єдиному реєстрі податкових накладних передбачено обмеження кількості знаків після коми для значення поля «Кількість (об’єм, обсяг)» у 6 знаків, для значення поля «Ціна поставки одиниці продукції без урахування ПДВ» — у 12 знаків для таких документів: «Податкова накладна»; «Додаток 1 до податкової накладної»; «Розрахунок коригування кількісних і вартісних показників до податкової накладної» (додаток 2 до податкової накладної).

Цим оновленням унесено зміни до форматування деяких документів у розділі «Документи для друку».

Також повідомляємо, що проміжним оновленням 1.29.6.2 була виправлена докучлива багатьом помилка в «Реєстрі виданих та отриманих податкових накладних» — і відтепер у графі 6 «Індивідуальний податковий номер платника податку — покупця» розділу I додано можливість унесення «0» (нуля) (раніше програма розуміла тільки позначку «Х», хоча форма Реєстру передбачає саме «0» у разі операцій з неплатниками ПДВ тощо).

Джерело: opz.org.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі