Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Новини від «1С»: плани зміни порядку продажу програмних продуктів «1С:Підприємство 7.7» з 1 липня 2011 року

Фірма «1С» анонсувала свої плани з подальшого продажу програмних продуктів системи «1С:Підприємство 7.7». При підготовці рішень про подальший продаж програмних продуктів системи «1С:Підприємство 7.7» фірма «1С» провела анкетування користувачів та партнерів, а також обговорення цих питань на зимовій нараді партнерів 3 — 5 грудня 2010 року та на весняному семінарі партнерів 25 — 27 лютого 2011 року.

Отже, оскільки програмні продукти системи «1С:Підприємство 7.7» розроблялися досить давно (у період з 1999 по 2003 рік) та призначалися для використання з операційними системами та системами управління баз даних, до того ж багато які з них сьогодні зняті з продажу виробниками, не поставляються з новими комп’ютерами і не підтримуються, а з моменту припинення розвитку програм «1С:Підприємство 7.7» їх відставання від вимог часу тільки збільшується (недостатній рівень захисту інформації, брак можливостей аналітики), то планується з 1 липня 2011 року

вивести всі програмні продукти на платформі «1С:Підприємство 7.7» із прайс-листа фірми «1С» та її постійних партнерів.

Однак фірма «1С» ураховує, що деякі користувачі можуть і надалі потребувати закупівлі «1С:Підприємства 7.7». Наприклад, у користувача є власна розробка на платформі «1С:Підприємство 7.7» або виникла необхідність збільшити кількість підприємств однієї групи, які раніше типовим способом було автоматизовано на версії «1С:Підприємство 7.7». Для таких випадків продаж програмних продуктів «1С:Підприємства 7.7» починаючи з 01.07.2011 р. здійснюватиметься через партнерів зі статусом франчайзи за спеціальними заявками, що включають дані про клієнта, мотивування необхідності придбання програмних продуктів системи «1С:Підприємство 7.7», а також підтвердження, що кінцевого користувача повідомлено про те, що програмний продукт системи «1С:Підприємство 7.7» не повністю відповідає сучасним вимогам. При переході до продажу за спеціальними заявками планується зберегти існуючий порядок підтримання цих програмних продуктів лінійки «1С:Підприємство 7.7» у межах передплати інформаційно-технологічного супроводу (ІТС).

Список програмних продуктів, що переводяться на продаж за заявками, з 1 липня 2011 року можна знайти за адресою

http://www.1c.ru/news/info.jsp?id=13470 . Однак фірма «1С» звертає увагу, що це тільки попередні плани і згодом рішення щодо окремих номенклатурних позицій може бути змінено.

 

Чергові оновлення «Бест Звіт Плюс» і «Бест Звіт Корпорація»

Компанія «Бест Звіт» випустила пакети оновлень 9.00.003, 9.00.004 і 9.00.005 для своєї програми «Бест Звіт Плюс» та 8.00.001 для своєї програми «Бест Звіт Корпорація».

Пакетом оновлень 9.00.003 програми «Бест Звіт Плюс» відновлено функцію автоматичного оновлення програми.

Також цим пакетом додано нові форми та внесено зміни до наявних форм у розділах «Мінпромполітики», «Податкова інспекція» і «Держказначейство».

Оновлення 9.00.004 додає новий сертифікат Центру обробки електронної звітності ДПА України у зв’язку із закінченням 15.04.2011 р. о 23:59:59 строку дії попереднього. Новий сертифікат (код ЄДРПОУ 19355711) після оновлення додається до модуля «Ел.пошта/Сертифікати» і автоматично «прикріпляється» в адресній книзі до запису «Податкова інспекція».

Оновлення 9.00.005 програми «Бест Звіт Плюс» і 8.00.001 програми «Бест Звіт Корпорація» додають нові форми та вносять зміни до наявних форм у розділах «Податкова інспекція», «Держкомстат», «ФСС від нещасних випадків», «Мінпромполітики» і «Держказначейство».

Скачати пакети оновлень можна за відповідним посиланням на сторінці

http://www.bestzvit.com.ua/updates/index.shtml .

Джерело: bestzvit.com.ua

 

Українські підприємці зможуть здавати податкову звітність
 і сплачувати податки через «Приват24»

АТ КБ «ПриватБанк» отримав право на видачу електронних цифрових підписів (ЕЦП) українським підприємцям. Повідомлення про це з’явилося 13 квітня в реєстрі акредитованих Центрів Сертифікації Ключів (ЦСК) на сайті Центрального посвідчувального органу Державного комітету України з питань науки, інновацій та інформатизації.

На сьогодні «ПриватБанк» — перший серед українських банків, який отримав право на випуск ключів для ЕЦП. Крім «ПриватБанку», аналогічну ліцензію мають 15 державних та комерційних організацій. Найпопулярнішим способом використання ЕЦП є здавання податкової звітності, а також звітності до інших державних органів.

При цьому сам процес сплати податків ніяк не пов’язаний з усіма переліченими процедурами та залишається на розсуд платника: готівкою через касу будь-якого банку або клієнт-банк.

На відміну від інших ЦСК «ПриватБанк» має намір надавати клієнтам комплекс послуг, пов’язаних з електронним підписом: це випуск ЕЦП, можливість здавати звіти до податкової, а також документообіг між підприємствами тощо. Доступ до всіх сервісів здійснюватиметься з єдиної точки — інтернет-банку «Приват24», що, крім усього іншого, дозволить використовувати для сплати податків рахунок клієнта або його кредитну картку.

Отримання ліцензії на емісію ключів ЕЦП «ПриватБанком» має спричинити серйозну перестановку сил на ринку. Єдине рішення на основі інтернет-банківського інтерфейсу могло б значно спростити життя мільйонам українців та принести банку мільярдні прибутки. Запуск такого сервісу дозволить прибрати безліч непотрібних посередників та заощадити час і гроші клієнтів. Сплачувати податки та здавати звіти у межах єдиного веб-інтерфейсу буде набагато простіше, при цьому ціни на такі послуги, найімовірніше, будуть цілком конкурентоспроможними.

Джерело: internetua.com

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі