Теми статей
Обрати теми

Створюємо нового користувача

Редакція БК
Відповідь на запитання

Створюємо нового користувача

 

Як в «1С:Бухгалтерії 7.7» можна додавати нових користувачів, щоб вони заходили до програми кожен під своїм паролем, та відстежувати їх дії за допомогою режиму «Монитора»?

І. Ніколаєнко, м. Чернігів

Відповідає Юлія КАМІНСЬКА, консультант «Б & К»

 

Насамперед потрібно створити користувача в програмі. Для цього заходимо до програми «1С:Бухгалтерія 7.7» у режимі «Конфигуратор» та вибираємо пункт головного меню «Администрирование → Пользователи».

У вікні «Пользователи» , що відкрилося, необхідно натиснути на кнопку додавання нового запису та у картці «Свойства пользователя» на закладці «Атрибуты» заповнити поля: «Имя» та «Полное имя». У полі «Рабочий каталог» слід зазначити шлях розміщення інформаційної бази (див. рисунок).

img 1

Перейдіть на закладку «Роль» і в полі «Права» встановіть для користувача необхідний вид прав. У нашому прикладі це будуть права «Администратор» (див. рисунок).

Далі в полі «Интерфейс» виберіть вид інтерфейсу, наприклад «Основной». Для збереження даних користувача натисніть на кнопку «ОК». Для завершення збереження заданих настройок необхідно закрити вікно «Пользователи». При цьому на запитання програми «Сохранять список пользователей?» відповідайте ствердно.

Тепер при створенні нових документів або зміні старих у журналах і документах відображатиметься ім’я користувача, який створив (виправив) документ.

Звертаємо вашу увагу на те, що тепер при вході до програми як у режимі «Предприятие», так і в режимі «Конфигуратор» програма відкриватиме вікно з проханням авторизації користувача.

Важливо! За умовчанням програма не присвоює пароль користувачу. Тому, якщо пароль завчасно не було присвоєно, для входу до системи необхідно вибрати користувача і натиснути на кнопку «ОК».

Якщо ви хочете задати для користувачів паролі, для цього потрібно в «1С:Бухгалтерії 7.7» в режимі «Конфигуратор» зайти до меню «Администрирование → Пользователи». У вікні «Пользователи», що відкрилося, необхідно клацнути по кнопці «Сменить пароль» img 2. Ще в одному вікні — «Смена пароля» введіть потрібну комбінацію та збережіть її. Після цього програма запропонує ще раз повторити задану комбінацію та зберегти новий пароль.

Для завершення збереження заданих настройок, так само як і у попередньому випадку, необхідно закрити вікно «Пользователи» і зберегти зміни.

 

Таким чином, ми «захистили» ім’я користувача паролем, без уведення якого ввійти до програми буде неможливо. При спробі несанкціонованого доступу до інформації програма видаватиме повідомлення: «Пароль набран неверно». Успіхів у роботі! Чекаємо ваших запитань на адресу bk@id.factor.ua.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі