Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Новини від «1С»: нова редакція продукту

Фірма «1С» повідомляє про випуск редакції 1.3 конфігурації «Управління невеликою фірмою для України», локалізованої компанією «ХВОЯ інтегра» (м. Одеса) на замовлення фірми «1С»*.

* Про роботу з цією програмою ми писали в «Б & К», 2011, № 9.

Прикладне рішення «Управління невеликою фірмою для України» призначене для використання на підприємствах з такими напрямками діяльності, як надання послуг (сервіс), підрядні (проектні) роботи, виробництво продукції, торгівля.

При розробленні редакції враховувалися побажання користувачів, які мають досвід реального застосування програми в управлінні бізнесом.

У редакції 1.3 розширено та поліпшено сервісні можливості програми, спрощено її використання, з’явилася можливість планувати ресурси підприємства, реалізовано календар співробітника й додано інші нові робочі місця — спеціальні інтерфейси програми, призначені для виконання певного набору господарських чи управлінських операцій.

Робоче місце «Календар співробітника» дозволяє аналізувати події у взаємодії з контрагентами та завдання співробітників у вигляді списку справ і розкладу.

Робоче місце «Прайс-лист» тепер дозволяє формувати структуру прайс-листа і виконувати групову обробку цін номенклатури безпосередньо у формі прайс-листа.

Нове робоче місце «Чеки ККМ» об’єднує документи «Чек ККМ» і «Чек ККМ (повернення)» в один журнал, в якому можна управляти фіскальним реєстратором та еквайринговим терміналом, відкривати й закривати касову зміну, здійснювати виїмку та внесення грошей.

Такі робочі місця, як «Рахунки на оплату», «Рахунки на оплату (отримані)», «Замовлення покупців», «Замовлення постачальникам», містять інформаційну панель відомостей про контрагентів і стан взаєморозрахунків, дозволяючи здійснювати ефективнішу роботу з контрагентами та формувати різні аналітичні звіти.

Робочі місця «Видаткові накладні», «Акти виконаних робіт», «Прибуткові накладні» призначено для відображення факту відвантаження товарів та виконання послуг покупцям, надходження товарів та послуг від постачальників за замовленнями, що перебувають у роботі. При цьому фактичні документи можна оформити одночасно як за одним, так і за декількома виділеними невиконаними замовленнями, інформацію про які наведено на робочому місці. Безпосередньо з робочого місця можна проаналізувати стан виділених замовлень і стан взаєморозрахунків.

Для відображення факту випуску продукції, у тому числі й за замовленнями, що перебувають у роботі, на виробництво, призначено робоче місце «Виробництво». Фактичний випуск можна оформити як за одним, так і за декількома виділеними замовленнями на виробництво. Додатково на цьому робочому місці можна проаналізувати стан виконання замовлень на виробництво.

Серед інших змін:

— додано можливість формування внутрішнього плану щодо робіт, послуг, виробництва та аналіз відхилень планових показників від фактичних, що дозволяє контролювати виконання плану робіт.

— у замовленнях покупців, замовленнях-нарядах, замовленнях постачальникам та замовленнях на виробництво з’явилася можливість зазначати колір стану замовлення для відображення у списку замовлень.

— реалізовано калькуляцію прямих матеріальних і трудових витрат у звіті «Нормативний склад виробу»;

— додано панель звітів розділу, що відображає гіперпосилання для відкриття варіантів звітів. Виклик звітів розділу перенесено з панелі дій «Звіти» на панель звітів відповідного розділу.

Для оновлення конфігурації до редакції 1.3 необхідно використовувати версію 1.3.1 конфігурації, сумісну з версією платформи 8.2.13.219, та вищі.

Після випуску редакції 1.3 конфігурації «Управління невеликою фірмою для України» підтримка редакції 1.2 припиняється. Користувачам рекомендується перейти на редакцію 1.3.

Джерело: 1c.ua

 

Чергові оновлення «Бест Звіт Плюс» і «Бест Звіт Корпорація»

Компанія «Бест Звіт» випустила пакети оновлень 9.08.002, 9.08.003 і 9.09.000 для своєї програми «Бест Звіт Плюс» і 8.05.001 для своєї програми «Бест Звіт Корпорація».

Пакетом оновлень 9.08.002 додано нові форми до розділу «Держкомстат», а також унесено зміни до деяких форм розділу «Держкомстат» і «Пенсійний фонд».

Оновлення 9.08.003 вносить зміни до деяких форм розділів «Мінпаливенерго» і «Держкомстат».

Пакет оновлень 9.09.000 є кумулятивним та включає всі попередні оновлення (9.08.001 — 9.08.003). Крім цього, пропонованим оновленням додано новий модуль «Звітність/Звітність ФДМУ». Створення цього нового модуля також передбачає, що до «Реєстру сертифікатів» додано сертифікат УСЦ цього звітного органу, в адресній книзі створено запис, виділений напівжирним шрифтом, із назвою «Фонд державного майна України» та внесено його електронну адресу.

Крім того, у модулі «Звітність/ЄСВ додатки/Додаток 6» додано можливість створювати декілька аркушів для Таблиць 1 — 3 Додатка 6, а в Таблиці 1 додано нове поле «Звіт за рік», яке потрібно заповнювати самостійно з клавіатури безпосередньо у відкритому документі. Також у меню «Довідка» додано затверджені ПФУ методичні матеріали щодо заповнення звіту з ЄСВ. Цим оновленням унесено доопрацювання модуля вивантаження в DBF звітності емітентів — реалізовано вивантаження для нових комплектів «Регулярна інформація емітента» та «Зміна реєстратора». Серед усього іншого, оновленням змінено бюджетний довідник «Коди програмної класифікації видатків» згідно зі змінами від 14.06.2011 р. і 05.07.2011 р. до Закону України «Про Державний бюджет України на 2011 рік», додано нові форми до розділів «Мінпромполітики», «Звітність емітентів/Регулярна інформація» і «Звітність емітентів/Зміна реєстратора», також унесено зміни до деяких форм розділу «Мінпромполітики».

Випуск оновлень 8.05.001 програм «Бест Звіт Корпорація» додає нові форми до розділу «Держкомстат» і вносить зміни до деяких існуючих форм у розділах «Податкова інспекція», «Держкомстат» і «Мінпаливенерго».

Скачати пакети оновлень можна за відповідним посиданням на сторінці

http://www.bestzvit.com.ua/updates/index.shtml .

Джерело: bestzvit.com.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі