Теми статей
Обрати теми

Не вдається вибрати замовлення в банківській виписці

Редакція БК
Відповідь на запитання

Не вдається вибрати замовлення в банківській виписці

 

Що робити, коли не вдається вибрати договір (замовлення) в банківській виписці щодо певного контрагента в програмі «1С:Бухгалтерія 7.7»?

О. Лимонова, м. Чугуїв

Відповідає

Юлія КАМІНСЬКА , консультант «Б & К»

 

На практиці часто трапляються ситуації, коли при створенні нової банківської виписки в полі «

Заказ» щодо якогось контрагента бухгалтеру не вдається вибрати відповідний договір або рахунок у програмі «1С:Бухгалтерія 7.7» (рис. 1). Така помилка може виникнути в одній із таких ситуацій:

img 1

1. Неправильно встановлено робочий інтервал, за який у програмі відображається список договорів.

Наприклад, договір створено 01.06.2010 р., а робочий інтервал, що пропонується програмою, установлено з 01.01.2011 р. по 30.06.2011 р.

Тому в цій ситуації для того, щоб побачити договір, необхідно клацнути по значку img 2 та вибрати необхідний інтервал, а потім — потрібний договір у списку документів (рис. 1).

2. Неправильний вид взаєморозрахунків у картці контрагента.

Якщо при зміні інтервалу бухгалтер усе-таки не бачить списку договорів, йому необхідно перевірити в картці контрагента вид взаєморозрахунків, у розрізі яких ведеться облік.

Для цього необхідно в меню «

Справочники → Контрагенты» вибрати потрібного контрагента. Якщо ви ведете взаєморозрахунки з контрагентами за договорами, перевірте, щоб саме цей варіант було вибрано в полі «Вид взаиморасчетов». Далі необхідно додати договір, на підставі якого вестиметься облік щодо цього контрагента. Для цього потрібно клацнути в полі «Осн. договор» на кнопку img 3 та у вікні «Отбор заказов по контрагенту» вибрати необхідний договір (рис. 2).

img 4

Після закриття вікна «Отбор заказов по контрагенту» вибраний договір додався до поля «Осн. договор», а сам договір — до списку документів у відборі замовлень щодо контрагента при проведенні банківської виписки.

Тепер програма дозволяє вибрати в банківській виписці потрібний договір (замовлення) щодо контрагента.

 

Успіхів у роботі! Чекаємо на ваші запитання за адресою

bk@id.factor.ua.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі