Теми статей
Обрати теми

Оплата послуг банку в «1С:Бухгалтерії 8»

Редакція БК
Відповідь на запитання

Оплата послуг банку в «1С:Бухгалтерії 8»

 

Добридень! Підкажіть, як в «1С:Бухгалтерії 8» оформити оплату банку за розрахунково-касове обслуговування?

І. Іванова, м. Харків

Відповідає Вероніка НЕКРАСОВА, консультант «Б & К»

 

Відобразити в «1С:Бухгалтерії 8» оплату банку за розрахунково-касове обслуговування можна за допомогою документа «Платежное поручение исходящее». Як ви знаєте, в «1С:Бухгалтерії 8», як правило, одним документом можна оформити декілька видів операцій. Документ «Платежное поручение исходящее» не є винятком. Оформляючи оплату банку за розрахунково-касове обслуговування, вам потрібно буде вибрати операцію виду «Прочее списание безналичных денежных средств» (див. рисунок).

У самому документі на закладці «Основная» вказуємо суму та рахунок обліку витрат (реквізит «Счет»). У реквізиті «Статьи затрат» слід зазначити ту статтю витрат, до якої прив’язано відповідну статтю витрат. Так, на рисунку можна побачити, що як статтю витрат вибрано варіант «Послуги банку», а до цієї статті витрат прив’язана стаття податкової декларації «06.2.8 Плата за розрахунково-касове обслуговування й інші послуги банків». Оплата за розрахунково-касове обслуговування банку має відображатися саме за нею.

Тепер документ можна проводити.

img 1

 

У такий простий спосіб в «1С:Бухгалтерії 8» відображається оплата послуг банку. Успіхів у роботі!

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі