Теми статей
Обрати теми

Подарунок нашим передплатникам

Редакція БК
Довідкова інформація

Подарунок нашим передплатникам

 

Шановні читачі! Ось і добігає кінця 2012 рік, і щодня дедалі з більшим нетерпінням ми починаємо чекати бою курантів та нових подій уже в новому році. Однією з таких подій буде новий формат нашого видання: із 2013 року «Бухгалтер & Комп’ютер» виходить 1 раз на місяць на 80 сторінках (анонси на наступний рік — на с. 40).

Напередодні свята ми не могли залишити вас без подарунка — кожному передплатнику електронний архів «Бухгалтер & Комп’ютер» за весь 2012 рік.

Редакція видання «Бухгалтер & Комп’ютер»

 

Кілька слів про те, що являє собою електронний архів. Це програма, в якій у хронологічному порядку зберігаються всі номери нашого видання. У ній реалізовано можливість зберігати вподобаний матеріал у рубриці «Обране», зручний пошук та багато що інше.

 

ЯК ОТРИМАТИ ПОДАРУНОК

Для того щоб отримати архів номерів, починаючи з 14 січня 2013 року в будь-який зручний для вас час виконайте такі дії:

1. Зайдіть на сайт «Бухгалтер & Комп’ютер» (bk.factor.ua).

2. На головній сторінці, після змісту поточного номера, натисніть на посилання «Електронна версія «Б & К». Архів за 2012 рік». У вас почнеться завантаження установлювального файлу програми.

3. Установіть скачану програму.

Установлена програма поки що є просто порожньою програмною оболонкою. Щоб у ній з’явився архів номерів видання «Бухгалтер & Комп’ютер», потрібно виконати активацію. Для цього необхідно самостійно скласти і відправити на адресу factorinfo@factor.ua електронний лист із такою інформацією, як:

1) назва підприємства;

2) код ЄДРПОУ (або ІПН для СПД-ФО);

3) адреса e-mail;

4) контактна особа (посада);

5) адреса фактична;

6) телефон із кодом міста;

7) відкритий ключ. Дізнатися його можна таким чином: після запуску програми слід зайти до меню «Параметры → Ключ доступа» — поле «Открытый ключ» містить шукану комбінацію цифр;

8) електронна копія квитанції про оплату за 2012 рік.

У відповідь листом редакція надішле вам закритий ключ — збережіть його. Далі вам необхідно ввести закритий ключ до програми і натиснути на кнопку «Получить обновление». Архів видання буде додано до програми.

Якщо під час установлення програми у вас виникли якісь труднощі, телефонуйте до нашої служби підтримки за тел. (057) 719-54-75.

 

Якщо ви хочете й далі отримувати «Бухгалтер & Комп’ютер» в електронному вигляді, вам потрібно буде лише оформити передплату на сайті e.factor.ua або за тел.: (057)719-92-59, (057) 717-52-72.

З Новим роком

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі