Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Вийшов грудневий диск «ІТС»

Для користувачів типових конфігурацій «Бухгалтерія для України» та «Управління торговельним підприємством для України» опубліковано статтю, де описується механізм індексації зарплати працівників, які працюють за основним місцем роботи, статті з урахуванням змін, унесених до порядку розрахунку індексації постановою КМУ від 13.06.2012 р. № 526. Крім цього, оновлено опис відображення доходів фізичних осіб, не пов’язаних з оплатою праці, на прикладі нарахування дивідендів та порядок зміни податкових реквізитів контрагента.

Для користувачів типових конфігурацій «Бухгалтерія для України», «Управління торговельним підприємством для України» та «Управління виробничим підприємством для України» наведено порядок оформлення операцій продажу основних засобів, а також методику заповнення Додатка 8 до Декларації з ПДВ — «Скарга на продавця». Також оновлено опис порядку відображення в конфігураціях придбання та продажу іноземної валюти.

Для користувачів типових конфігурацій «Зарплата і управління персоналом для України» та «Управління виробничим підприємством для України» опубліковано методику відображення надання відпустки в підсистемі відпусток, а також оновлено опис порядку настроювання утримання до межі.

Для користувачів конфігурацій «Зарплата і кадри для бюджетних установ України» та «Комплексний облік для бюджетних установ України» опубліковано матеріал з описом контролю повторних міжрозрахункових виплат.

У розділі «Типові питання користувачів «1С:Бухгалтерії 7.7 для України» при переході на «1С:Бухгалтерію 8 для України» в рубриці «Облік витрат на випуск продукції, послуг» наведено статті з описами відмінностей у частині внесення залишків про незавершене виробництво, облік браку та розрахунку собівартості.

На диску для конфігурації «1С:Підприємство 8» презентовано платформу «СУБД POSTGRESQL, версія 9.1.2-1.1C», а також такі релізи конфігурацій:

— «1С:Бухгалтерія 8 для України. ПРОФ», редакція 1.2, версія 1.2.10 (оновлення + перехід з Базової на ПРОФ);

— «1С:Бухгалтерія 8 для України. Базова», редакція 1.2, версія 1.2.10 (оновлення);

— «Торгівля для приватних підприємців України», редакція 1.0, версія 1.0.17 (оновлення);

— «Управління торговельним підприємством для України», редакція 1.2, версія 1.2.11 (оновлення);

— «Комплексний облік для бюджетних установ України», редакція 1.0, версія 1.0.23.2 (оновлення + перехід з Базової на ПРОФ);

— «Комплексний облік для бюджетних установ України (базова версія)», редакція 1.0, версія 1.0.23.2 (оновлення);

— «CRM ПРОФ для України», редакція 1.3, версія 1.3.3 (дистрибутив та оновлення).

Для конфігурації «1С:Підприємство 7.7» запропоновано форми звітності:

— за III квартал 2012 року (випуск 1) — для конфігурацій «Бухгалтерський облік для України» та «Виробництво + Послуги + Бухгалтерія для України»;

— за III квартал 2012 року (випуск 1) — для конфігурації «Бухгалтерія + Торгівля + Склад + Зарплата + Кадри для України».

Джерело: 1с.ua

 

У системі електронного документообігу «M.E.Doc»
 з’являться підказки по рядках до форм звітності

У грудні 2012 року компанія «БЕСТ» і компанія «ЛІГА:ЗАКОН» готуються презентувати користувачам систем електронного документообігу «M.E.Doc» цікаву новинку — підказки по рядках до форм звітності.

Нові інформаційні можливості забезпечить спеціальний модуль «ЛІГА:Підказка» — це розроблені експертами «ЛІГА:ЗАКОН» супровідні підказки та коментарі до основних форм звітності, що нададуть можливість користувачам «M.E.Doc» бачити до кожного рядка або комірки заповнюваної форми підказку, коментар та алгоритм заповнення.

«Бухгалтери давно зверталися до нас із проханням про методичні підказки при підготовці звітності. Зрозуміло, ми звернулися до лідера ринку правових систем — компанії «ЛІГА:ЗАКОН». Аналітики компанії розробили для системи «M.E.Doc» спеціальний вбудований модуль — «ЛІГА:Підказка». Це підказка, яку можна викликати при підготовці звітних форм. Нова функція стане хорошою підмогою користувачам «M.E.Doc», але, звичайно, не замінить систему «ЛІГА:ЗАКОН», — заявила Олеся Лінник, директор компанії «БЕСТ».

«Крім самої методичної інформації, до системи «ЛІГА:Підказка» закладено кілька приємних сюрпризів, емоційних складових, що нададуть яскравого забарвлення непростій діяльності бухгалтера. Ми впевнені, що новинка в «M.E.Doc» сподобається. Чекайте!» — підсумувала Олеся Лінник.

Джерело: buhgalter911.com

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі