Теми статей
Обрати теми

Як визначити відпрацьований час

Редакція БК
Відповідь на запитання

Як визначити відпрацьований час

 

Шановна редакціє «Б & К»! Я тільки починаю працювати в «1С:Бухгалтерії 8» і ніяк не можу зрозуміти, як відобразити в конфігурації відпрацьований працівником час.

О. Шейко, м. Харків

Відповідає Вероніка НЕКРАСОВА, консультант «Б & К»

 

Річ у тім, що в типовій конфігурації «1С:Бухгалтерії 8» не передбачено ведення графіка обліку робочого часу.

Відпрацьований працівником час ви зазначаєте самостійно в табличній частині «Начисления» документа «Начисление зарплаты работников организаций» (колонка «Отработано» — рис. 1). За умовчанням дані до колонки «Норма за месяц» потрапляють виходячи зі значення полів «Норма дней за месяц» та «Норма часов за месяц», розташованих у шапці документа.

img 1

У свою чергу, у програмі передбачено автоматичне заповнення полів «Норма дней за месяц» та «Норма часов за месяц» у тому випадку, якщо заповнено регламентований календар (рис. 2). Його настроювання можливе через меню «Зарплата → Регламентированный производственный календарь».

img 2

Після настроювання регламентованого календаря при створенні нового документа «Начисление зарплаты работников организаций» значення до колонок «Норма дней за месяц» і «Норма часов за месяц» підставлятимуться автоматично.

 

А отримати друковану форму табеля обліку робочого часу в «1С:Бухгалтерії 8» можна, зайшовши в документ «Начисление зарплаты работникам организации», за допомогою кнопки «Табель П-5 (бланк)». Але, на жаль, у цій конфігурації автоматичного заповнення табеля не передбачено: єдине, що ви можете зробити, це роздрукувати бланк і заповнити його вручну.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі