Теми статей
Обрати теми

Анонси на наступний рік

Редакція БК
Довідкова інформація

РОБОТА З «1С:БУХГАЛТЕРІЄЮ 8»

Продовжимо розглядати особливості відображення різних господарських операцій та відповідати на запитання читачів. Крім того, із цього номера ми знайомитимемо наших читачів з новими звітами та доробками для «1С:Бухгалтерії 8 для України», що з’являються на просторах Інтернету.

 

ВИВЧАЄТЬСЯ «1С:УПРАВЛІННЯ ТОРГОВЕЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ»

Ми почнемо публікувати цикл статей щодо настроювання та нюансів роботи в «1С:Управлінні
торговельним підприємством».

 

ПРОФЕСІЙНІ ПРИЙОМИ РОБОТИ З MS OFFICE 2013

Новинки та корисні інструменти MS Office — найпопулярнішого інструменту для вирішення офісних завдань, для бухгалтерських розрахунків та обробки даних.

 

БАЗИ ДАНИХ ДЛЯ БУХГАЛТЕРА, АУДИТОРА, ЕКОНОМІСТА

У цій рубриці ми розглянемо основні поняття й можливості баз даних, їх принципову відмінність від звичного і добре знайомого MS Excel. Але головну увагу ми зосередимо на тому, де та в яких
моментах бази даних можуть надати реальну допомогу практикуючому бухгалтеру.

 

ІНТЕРНЕТ-ТЕХНОЛОГІЇ У ПРАКТИЦІ БУХГАЛТЕРА, АУДИТОРА, ЕКОНОМІСТА

Тут ми поговоримо про інструменти синхронізації даних, системи резервного копіювання, організацію віддаленої роботи з документами, про застосування хмарних технологій, подивимося, як створити віртуальний офіс своїми руками і що це дасть практикуючому бухгалтеру.

Окремі публікації ми присвятимо проблемам безпечної роботи і захисту даних в Інтернеті.

 

НОВИНКИ БЕЗКОШТОВНОГО ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

Сьогодні практично всі різновиди програмного забезпечення пропонуються в безкоштовному варіанті (що вільно розповсюджується). Що це за прикладні рішення, у чому вони корисні бухгалтеру, ми розглянемо в новій рубриці.

 

ПРАКТИЧНІ ПРИЙОМИ АВТОМАТИЗАЦІЇ ДОКУМЕНТООБІГУ

Ми розглянемо все, починаючи від вітальних розсилок і до вирішення складних бухгалтерських завдань. Причому інструментами вирішення таких завдань буде не лише MS Office. У своїй роботі ми активно задіємо безкоштовне ПЗ, можливості хмарних технологій. Робота з OCR-системами, можливості альтернативного введення даних, засоби інтеграції прикладних рішень — ці та інші питання обов’язково знайдуть своє місце в цій рубриці.

 

НОВИНКИ У СВІТІ ТЕХНІКИ (І ТЕХНОЛОГІЙ)

Традиційно буде презентовано огляди новинок у сфері технічних пристроїв, починаючи від засобів мобільного зв’язку до спецреєстраторів і торговельного обладнання. Розумний вибір бухгалтерського принтера чи ноутбука, оптимальна конфігурація робочого місця, виходу в Інтернет… Тут же ми поговоримо про новий, але дуже перспективний напрямок ІТ-індустрії — технологію SAAS (Software as а Service).

 

«ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ПРЕЗЕНТАЦІЙНІЙ РОБОТІ» І «ТАЙМ-МЕНЕДЖМЕНТ НА ПК»

Хороша організація робіт, уміння чітко планувати власний час і діяльність усього підрозділу, володіння навичками проведення презентацій — ось невід’ємні якості будь-якого керівника, у тому числі й головного бухгалтера. Про те, як швидко(!) зробити хорошу презентацію, написати доповідь, створити календарний план, делегувати роботи і проконтролювати хід їх виконання.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі