Теми статей
Обрати теми

Як перенести базу з «M.Е.Doc» на інший комп’ютер

Редакція БК
Відповідь на запитання

Як перенести базу з «M.Е.Doc» на інший комп’ютер

 

День добрий! Мені планують поміняти комп’ютер на більш новий, у зв’язку з чим і виникло запитання про те, як перенести архів із програми «M.Е.Doc» на інший комп’ютер так, щоб перенеслися не лише старі звіти, а й реквізити підприємства. Дуже не хочеться знову заповнювати усі дані. Наперед завдячую.

А. Панчоха, м. Харків

Відповідає Ганна САРАЄВА, економіст-аналітик Видавничого будинку «Фактор»

 

Вам потрібно на старому комп’ютері зробити резервну копію бази даних. Для цього зайдіть у «Головне меню → Адміністрування → Резервне копіювання». У результаті відкриється закладка «Резервні копії» (рис. 1). Зайдіть у меню «Файл → Створити» у вікні, що з’явилося, укажіть підприємство, резервну копію якого слід створити. Наступним кроком буде зазначення шляху, куди потрібно вивантажити файл з резервною копією.

Вивантажений файл скопіюйте на новий комп’ютер та запустіть програму. У вікні «Майстер заповнення даних про підприємство» виберіть варіант «Відновлення резервної копії» (рис. 2). У вікні, що відкрилося, укажіть шлях до файлу з резервною копією. Дотримуйтесь процедури додавання резервної копії, і в результаті всі настройки та звіти буде перенесено.

img 1

Крім того, на новий комп’ютер ви можете скопіювати ключі. Шлях до ключів потрібно буде вказати під час підписання звіту.

 

Успіхів у роботі! Чекаємо ваших запитань за адресою bk@id.factor.ua.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі