Теми статей
Обрати теми

Як змінити податкову інспекцію

Редакція БК
Відповідь на запитання

Як змінити податкову інспекцію

 

Добридень! Працюю в «1С:Бухгалтерії 8». У зв’язку з переїздом фірми в новий район у нас змінилася податкова інспекція. Де у програмі потрібно вказати нову податкову інспекцію?

О. Смирнова, м. Київ

Відповідає Ганна САРАЄВА, економіст-аналітик Видавничого будинку «Фактор»

 

Інформація про податкову інспекцію задається в картці підприємства (меню «Предприятие → Организации») на закладці «Номера регистрации». Для зміни податкової інспекції вам потрібно вказати дату зміни (реквізит «На дату», див. рисунок). Потім у реквізиті «Налоговая инспекция» вибрати з довідника потрібну інспекцію та зберегти зміни. У регістрі відомостей «Коды организации» з’явиться новий запис з даними про нову податкову інспекцію.

Починаючи з цієї дати, у програмі у відповідних реквізитах автоматично підставлятимуться відомості про нову податкову інспекцію. Але у звітах, що формуються, наприклад, за грудень 2011 року, автоматично вказуватиметься стара податкова інспекція.

img 1

 

Успіхів у роботі! Чекаємо ваших запитань за адресою bk@id.factor.ua.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі