Теми статей
Обрати теми

Змінюємо шрифт у ярличках листів

Редакція БК
Відповідь на запитання

Змінюємо шрифт у ярличках листів

 

Шановні працівники «Б & К»! На моєму ноутбуку встановлено систему Windows 7 та прикладну програму MS Office 2010. Підкажіть, чи можна у програмі Excel збільшити написи в ярличках листів, бо на маленькому екрані вони виглядають дуже дрібними. На жаль, у настройках Excel я відповідного параметра не знайшов.

Валерій Стрижак, бухгалтер, м. Харків

Відповідає Микола КАРПЕНКО, канд. техн. наук, доцент кафедри прикладної математики та інформаційних технологій Харківської національної академії міського господарства

 

Змінити розмір шрифту в ярличках листів MS Excel можна. Ось тільки ці настойки знаходяться не в самій програмі, а в системі Windows (у нашому випадку йдеться про Windows 7). Виконуємо такі дії:

1) через меню «Пуск» викликаємо «Панель управления». Клацаємо по значку «Экран» та вибираємо пункт «Персонализация». Відкриється вікно, зображене на рис. 1;

img 1

2) у нижній частині вікна знаходимо іконку «Цвет окна». Клацаємо по ній лівою кнопкою миші. Відкриється вікно, як на рис. 2;

img 2

3) клацаємо лівою кнопкою по списку «Элемент:» та вибираємо варіант «Полоса прокрутки»;

4) у полі «Размер:» вводимо число та натискуємо на «Применить» чи «ОК». Самі ярлички стануть більшими, при цьому розмір шрифту з назвою ярличка збільшиться автоматично. Зверніть увагу, що разом з ярличками збільшиться й ширина смуги прокручування у вікні MS Excel 2010.

 

Успішної роботи! Чекаю ваших листів, пропозицій та зауважень на bk@id.factor.ua , nictomkar@rambler.ru або на форумі редакції.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі