Теми статей
Обрати теми

Вийшов липневий диск «1С:ІТС Україна»

Редакція БК
Стаття

img 1

 

Вийшов липневий диск «1С:ІТС Україна»

Для користувачів типових конфігурацій «Бухгалтерія для України» та «Управління торговельним підприємством для України» оновлено матеріал, що описує сервісні можливості документа «Кадрове переміщення організацій».

Для користувачів типових конфігурацій «Бухгалтерія для України», «Управління торговельним підприємством для України» та «Управління виробничим підприємством для України» актуалізовано опис порядку оформлення податкових документів при звіті комісіонера за продані комісійні товари та при звіті комітенту за продані комісійні товари.

Для користувачів типових конфігурацій «Зарплата і Управління Персоналом для України», «Управління торговельним підприємством для України» та «Управління виробничим підприємством для України» оновлено опис механізму виплати нарахувань за рахунок Фонду соціального страхування (ФСС).

У рубриці «Типові питання користувачів «1С:Бухгалтерії 7.7 для України» при переході на «1С:Бухгалтерію 8 для України» описано порядок заповнення довідників «Одиниці виміру» та «Специфікації номенклатури», а також запровадження початкових залишків за взаєморозрахунками з працівниками із заробітної плати.

У розділі «Поради лінії консультацій» додано рубрику, яка містить відповіді на запитання, що часто ставляться у проблемних ситуаціях, які виникають при експлуатації програми «1С-Звіт» (сервіс СЕО).

До складу розділу включається технологічна інформація щодо програм та конфігурацій системи «1С:Підприємство», що поставляється в Україну. До цього випуску включено такі компоненти:

Платформи:

— «1С:Підприємство 8», версія 8.2.15.317;

— «1С:Підприємство — робота з файлами».

Релізи конфігурацій:

— «1С:Бухгалтерія 8 для бюджетних установ України», редакція 1.0, версія 1.0.20 (оновлення);

— «1С:Підприємство 8. Типова конфігурація конвертація даних», редакція 2.1, версія 2.1.5 (дистрибутив + оновлення);

— «1С:Підприємство 8. CRM ПРОФ для України», редакція 1.3, версія 1.3.3 (дистрибутив та оновлення).

Форми звітності для «1С:Підприємства 7.7»:

— за I квартал 2012 року (випуск 5) для конфігурацій «Бухгалтерський облік для України» та «Виробництво + Послуги + Бухгалтерія для України»;

— за I квартал 2012 року (випуск 1) для конфігурації «Бухгалтерський облік для бюджетних установ Україні», редакція 2;

— за I квартал 2012 року (випуск 6) для конфігурації «Бухгалтерія + Торгівля + Склад + Зарплата + Кадри для України».

 

Джерело: 1c.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі