Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Вирішення проблеми
 з роздрукуванням звітів
в OPZ

У багатьох користувачів виникають проблеми з роздрукуванням звітів із програми OPZ (зокрема при використанні 64-бітних операційних систем: Windows 7 x64) — вирішити цю проблему допоможе невелике доповнення до програми, розроблене одним з користувачів.

Інакше кажучи, якщо у вас ніяк не виходить підготувати друкований звіт (файл PDF) — скористайтеся цим доповненням. Якщо у вас документи роздруковуються — вам це доповнення не варто встановлювати.

Доповнення інтегрує Java версії 1.5.0_22 до програми OPZ, унаслідок чого OPZ використовує саме цю, інтегровану до неї версію Java. Додатково встановлювати Java немає необхідності.

Тестувалося на Windows XP SP3 ru, Windows 7 х32 та Windows 7 x64.

Скачайте файл за посиланням http://opz.org.ua/index.php?name=Files&op=view_file&lid=149 та встановіть доповнення до папки OPZ.

Джерело: opz.org.ua

 

Microsoft презентувала Windows 8

Корпорація Microsoft офіційно презентувала нову операційну систему Windows 8, розробка якої велася декілька років, а тестування тривало 1,2 млрд годин у 190 країнах світу.

Нова операційна система буде доступною в роздробі у двох версіях — Windows 8 та Windows 8 Pro. Для бізнес-користувачів доступна версія Windows 8 Enterprise. Також спеціально для планшетних комп’ютерів буде запущена Windows RT. Користувачі отримали можливість оновлення комп’ютерів до Windows 8 у більш як 140 країнах світу, у тому числі і в Україні.

Крім того, ті клієнти Microsoft, які придбали комп’ютери з Windows 7 у період з 2 червня 2012 року по 31 січня 2013 року, зможуть оновитися до Windows 8 за $14,99. Користувачі, які працюють на Windows XP, Windows Vista або Windows 7, до 31 січня зможуть завантажити Windows 8 Pro за ціною $39,99. Придбати Windows 8 у роздробі в Україні можна за $69,99.

Корпорація Microsoft планує продовжити успіх операційної системи Windows 7, продажі якої за 3 роки склали 670 млн копій. Аналітики прогнозують, що наступного року буде продано понад
400 млн персональних комп’ютерів, які переважно поставлятимуться з операційною системою Windows.

Джерело: 1c.ua

 

Продукт «Usmart — Домашня бухгалтерія»
 отримав сертифікат
 «Сумісно! Система програм
 «1С:Підприємство»

Продукт «Usmart — Домашня бухгалтерія» призначено для ведення домашньої бухгалтерії. Основні функціональні можливості програми:

— облік та контроль домашніх коштів;

— облік боргів та кредитів;

— можливість планування поточних операцій;

— облік відкладених грошей та ведення накопичень;

— ведення довгострокового планування;

— планування бюджету сім’ї;

— аналіз особистих фінансів;

— багатовалютність облікової системи;

— ведення оперативного обліку з експлуатації транспортних засобів сім’ї (автоматизація обліку робіт плану технічного обслуговування, облік відвідуваних АЗС, ведення обліку інших періодичних робіт);

— автоматизація введення операцій за банківськими повідомленнями (інтернет-банкінг, e-mail);

— можливість здійснення замовлення покупок з облікової системи;

— взаємодія даних, що вводяться, за операціями з продуктом Microsoft Outlook пакета Microsoft Office.

Конфігурацію повністю перекладено українською та білоруською мовами. Для роботи конфігурації необхідна наявність установленої платформи «1С:Підприємство 8.2» версії не нижче 8.2.14.540.

Джерело: 1c.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі