Теми статей
Обрати теми

Виплата зарплати на картку та через банк

Редакція БК
Відповідь на запитання

Виплата зарплати на картку та через банк

 

Добридень! Розкажіть, будь ласка, як в «1С:Бухгалтерії 8» можна оформити виплату заробітної плати для частини працівників через касу, а для інших — на картковий рахунок у банку.

О. Федосєєва, м. Харків

Відповідає Вероніка НЕКРАСОВА, консультант «Б & K»

 

Указати програмі, яким працівникам виплачувати заробітну плату в касі, а яким — переводити на картку, можна за допомогою документа «Ввод сведений о банковских карточках работников». Документ дозволяє реєструвати параметри банківських карток.

Наприклад, нам потрібно виплачувати заробітну плату адміністративному персоналу на банківські картки. Для цього створюємо новий документ «Ввод сведений о банковских карточках работников» та натискуємо кнопку «Заполнить». У вікні обробки, що відкрилося, указуємо дату, а в табличній частині — задаємо параметри відбору (рис. 1). У реквізиті «Размер выплаты» вибираємо значення «Через банк», а в полі «Банк» — указуємо банк, в якому відкриті карткові рахунки для працівників (рис. 1). Натискуємо кнопку «Выполнить» — у результаті табличну частину документа «Ввод сведений о банковских карточках работников» буде заповнено списком працівників адміністрації (рис. 2).

img 1 

 

img 2

Нам залишилося для кожного працівника вказати номер картки та строк її дії (рис. 2), після чого документ можна проводити.

Проведений документ сформує запис у регістр відомостей «Параметры выплаты зарплаты работников» (рис. 3). Тому в подальшому при заповненні документа «Зарплата к выплате» для працівників адміністрації буде автоматично використано спосіб виплати «Через банк».

img 3

У разі виплати заробітної плати через касу документ «Ввод сведений о банковских карточках работников» заповнювати не потрібно.

 

Як бачите, в «1С:Бухгалтерії 8» параметри виплати заробітної плати можна встановлювати для кожного працівника окремо.

Успіхів у роботі!

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі