Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Україна: листопадовий
випуск диска «1С:ІТС» за 2012 рік

Для користувачів типових конфігурацій «Бухгалтерія для України», «Управління торговельним підприємством для України» та «Управління виробничим підприємством для України» в розділі «Облік необоротних активів» опубліковано статті, в яких на числових прикладах описано нарахування амортизації з одночасним списанням додаткового капіталу, а також списання додаткового капіталу при вибутті основних засобів. Крім цього, опубліковано матеріал, в якому роз’яснено порядок формування друкованих форм податкових накладних залежно від прав, делегованих філії/структурному підрозділу.

Для користувачів типових конфігурацій «Бухгалтерія для України», «Зарплата і Управління Персоналом для України», «Управління торговельним підприємством для України» та «Управління виробничим підприємством для України» розміщено методику відображення нарахування матеріальної допомоги працівнику організації, а також оновлено статтю з методичними рекомендаціями щодо виплати авансів заробітної плати фіксованими сумами.

Для користувачів типових конфігурацій «Зарплата і Управління Персоналом для України» та «Управління виробничим підприємством для України» опубліковано методику нарахування сум відпускних за рахунок резерву.

Для користувачів конфігурації «Управління торговельним підприємством для України» додано нові матеріали до розділу «Облік у роздрібній торгівлі»:

— «Повернення товарів до АТТ за цінами продажів»;

— «Принципи формування податкових накладних за відокремленими підрозділами в АТТ»;

— «Розрахунки готівкою та платіжною карткою в роздрібній торгівлі».

Для користувачів конфігурацій «Зарплата і Кадри для бюджетних установ України» та «Комплексний облік для бюджетних установ України» опубліковано рекомендації щодо автоматичної реєстрації нез’явлень для не оплачених Фондом соціального страхування лікарняних листків, а також рекомендації щодо настроювання виплати матеріальної допомоги на оздоровлення. Крім цього, для користувачів конфігурації «Комплексний облік для бюджетних установ України» опубліковано обробку для перенесення залишків товарно-матеріальних цінностей (ТМЦ) із табличного документа.

У розділі «Типові питання користувачів 1С:Бухгалтерії 7.7 для України при переході на 1С:Бухгалтерію 8 для України» в рубриці «Облік витрат на випуск продукції, послуг» наведено опис можливостей підсистеми «Виробництво» в «1С:Бухгалтерії 8 для України», а також описано реалізовані механізми обліку зворотних відходів та переробки давальницької сировини.

На диску ви знайдете платформи:

— «1С:Підприємство 8.3» (версія для ознайомлення 8.3.2.163);

— «1С:Підприємство 8.3» (мобільна платформа, версія для ознайомлення 8.2.1.21).

На диску наявні такі релізи конфігурацій:

— «1С:Бухгалтерія 8 для України. ПРОФ», редакція 1.2, версія 1.2.9 (оновлення + перехід з Базової на ПРОФ);

— «1С:Бухгалтерія 8 для України. Базова», редакція 1.2, версія 1.2.9 (оновлення);

— «1С:Підприємство 8. Конфігурація «Зарплата і Управління Персоналом для України», редакція 2.1, версія 2.1.26 (оновлення + перехід з Базової на ПРОФ);

— «1С:Підприємство 8. Конфігурація «Зарплата і Управління Персоналом для України (базова версія)», редакція 2.1 версія 2.1.26 (оновлення);

— «1С:Підприємство 8. Конфігурація «Управління торговельним підприємством для України», редакція 1.2, версія 1.2.10 (оновлення);

— «1С:Підприємство 8. Комплексний облік для бюджетних установ України», редакція 1.0, версія 1.0.23 (оновлення + перехід з Базової на ПРОФ).

Релізи конфігурацій для «1С:Підприємства 7.7»:

— «Бухгалтерський облік для України», реліз 7.70.295;

— «Бухгалтерський облік для України» для базової версії, реліз 7.70.295;

— «Зарплата + Кадри для України», реліз 7.70.038;

— «Бухгалтерія + Торгівля + Склад + Зарплата + Кадри для України», реліз 7.70.048,

а також форми звітності:

— за III квартал 2012 року (випуск 1) для конфігурацій «Бухгалтерський облік для України» та «Виробництво + Послуги + Бухгалтерія для України»;

— за III квартал 2012 року (випуск 1) для конфігурації «Бухгалтерія + Торгівля + Склад + Зарплата + Кадри для України».

Джерело: 1с.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі