Теми статей
Обрати теми

Новини&Інтернет

Редакція БК
Новини

img 1

 

В українських платників єдиного податку можна
 буде перевірити документи онлайн

ДПС запускає сервіс для автентифікації контрагентів з малого та середнього бізнесу. Він дозволить перевірити документи онлайн у платників єдиного податку.

«Будь-який відвідувач офіційного порталу матиме можливість, натиснувши на відповідний банер, на власні очі переконатися, що реєстраційні документи його потенційного або діючого бізнес-партнера не були анульовані тощо», — повідомляється на сайті служби.

У податковій вважають, що такий сервіс буде популярним, оскільки підприємці зможуть ретельніше підбирати контрагентів. Загальна аудиторія порталу податкової на сьогодні становить 360 тис. авторизованих користувачів, найпопулярнішими сервісами залишаються операції з Єдиним реєстром податкових накладних (виписки про заборгованість тощо).

Нагадаємо: раніше ДПС запустила можливість для компаній дізнатися за допомогою онлайн-заявки про податкові борги своїх бізнес-партнерів. Для цього потрібно зайти на сайт відомства та в рубриці «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера» заповнити поля для пошуку (найменування компанії або код ЄДРПОУ).

Джерело: sts.gov.ua

 

Змінилися електронні адреси сайтів обласних
податкових служб

У зв’язку з переведенням веб-сайтів обласних податкових служб на єдиний веб-портал органів ДПС України їх електронні адреси змінилися. Зі списком оновлених адрес можна ознайомитися за посиланням http://buhgalter911.com/Res/Spravochniki/oblgornaladmins.aspx .

У зв’язку з цими змінами виникли проблеми з автоматичним оновленням програми OPZ. Справа в тому, що у процесі перевірки програма звертається до сторінки офіційного сайта ДПС у Черкаській області http://ck.sta.gov.ua. Адреса, яку також було змінено, а відповідно і сторінка за старою адресою недоступна. Саме тому, а не у зв’язку з проблемами настроювання проксі, немає можливості перевірити наявність нових версій.

Джерело: opz.org.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі